"Игра на тронове" с едновременна премиера в 170 страни

OFFNews 11 март 2015 в 16:21 4806 2

Първият епизод на 5-я сезон на хитовата поредица на HBO "Игра на тронове" ще се излъчи едновременно сред 170 страни в света. 

У нас заради часовата разлика между България и САЩ епизодът ще може да се гледа в 04:00 часа сутринта на 13-и април, като той ще бъде повторен и вечерта на 13-и в 21:05 часа, тъй като не всички зрители биха ще имат възможност да станат толкова рано (или да останат до толкова късно).

Едновременно с това, епизодът ще бъде наличен и в онлайн услугата за видео по поръчка, HBO GO.

Новите серии на поредицата, отличена с награди „Еми“ и „Златен Глобус“, ще бъдат излъчвани по каналите на HBO и партньорските им мрежи по света, създавайки глобално телевизионно събитие седмица след седмица, докато текат 10-те епизода на сериала.

„Радостни сме да видим международните ни партньори да се присъединяват към нашето начинание да доведем “Game of Thrones” – едно от най-популярните телевизионни предавания в света, до възможно най-много хора и то едновременно с прожекцията в САЩ. Ще бъде страхотен сезон“, заяви Михаел Ломбардо, програмен президент на HBO.

От дебюта си през 2011-та година, “Game of Thrones” се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на HBO. През изминалата година сериалът бе най-търсеното телевизионно шоу в световен мащаб в Google, както и най-споменаваната телевизионна продукция във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews