Ела Ейр пуска дебютния си албум дни преди концерта си в София

OFFNews 28 август 2015 в 16:49 1991 0

Този петък, 28 август, британската изпълнителка Ела Ейр ще представи дебютния си албум "F E L I N E".

Дългоочакваната ѝ продукция включва добре познатите „Together”, “If I Go” и “Deeper”, но и много нови парчета, които ще чуем за първи път на 12 септември в зала 3 на Интер Експо Център. След по-малко от две седмици ще се насладим на най-доброто не само от провъзгласената за „гласът на Британия“, но и невероятно зареждащите Rudimental.

Със своя неподражаем стил момичето с мощен глас и силно присъствие се радва на завидни успехи за крехките си 21 години. Тя печели уважението на колегите си и любовта на публиката още с първата си поява в супер-успешната колаборация с Rudimental с парчето “Waiting Аll Night”.

Артистите грабват безкомпромисно наградата за сингъл на годината по време на миналогодишната Brit церемония. Многобройните колаборации, част от които с The XX, Tinie Tempah, Bastille, Naughty Boy и DJ Fresh, дебютния солов сингъл „If I go”, както и авторските парчета „Deeper”, “Comeback”, “Together”, “Good times” заслужено ѝ печелят титлата „гласът на Британия“.

Като логично продължение идва и дългоочаквания албум, озаглавен "F E L I N E". Отлаганата вече няколко пъти премиера на творбата ще се състои на 28 август, а всички парчета могат бъдат чути и закупени онлайн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови