Rudimental идват в София на 12 септември

OFFNews 28 май 2015 в 17:06 2888 0

Дръм енд бейс титаните Rudimental ще имат концерт в София на 12 септември в Интер Експо Център.

Тогава ще чуем последния албум на британците, а преди тях на сцената ще се качи Ella Eyre, която ще дойде в София със собствената си банда.

След като само преди месец пуснаха своя чисто нов сингъл “Never Let You Go”, Rudimental обявиха и дългоочаквания си втори албум We The Generation, а с това и новото си турне, което ще започне от България. За създаването на албума групата избра да работи с невероятен набор от изгряващи британски артисти като Mahalia в парчето "We The Generation", Anne-Marie и Will Heard. Разбира се в We The Generation се появяват и няколко утвърдени имена като това на Dizzee Rascal и Lianne La Havas, както и вокалите на Bobby Womack, записани преди да почине.

Другата звезда на вечерта, която ще чуем на живо, е ELLA EYRE. Често е наричана гласът на Британия заради множеството колаборации с Rudimental, Bastille, The XX, Tinie Tempah, Naughty Boy и DJ Fresh. ELLA e считана за едно от най-големите открития на британската музика в последните 5 години и една от причините за славата на Rudimental и на сингъла „Waiting All Night”. Преди година, Ella започна да излиза от сянката на колаборациите с авторските „If I Go”, “Deeper” и „Together”, които бързо се превърнаха в хитове. За тази специална вечер в София тя ще пристигне със собствена група и ефектно шоу.

Билетите са вече в продажба на цена от 40 лева. Тях може да откриете в мрежата на Eventim.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!