Френският творец Абраам Поаншвал ще мъти дузина кокоши яйца до излюпването на пиленца - около 3 седмици. Педизвикателният му проект е наречен „Яйцето“ и за него е отделено специално място в парижкия Музей на Токио.
Той е затворен във вивариум от плексиглас, където въздухът и влажността са стабилни, в парижкия Музей на Токио и ще излиза от кабината само за 30 минути на всеки 24 часа, а през цялото време ще бъде наблюдаван от публика.
През цялото време 44-годишният французин ще бъде на специална диета, богата на джинджифил, за да поддържа температура на яйцата от минимум 37 градуса.
При други проекти преди време ексцентричният творец живя в стомаха на препарирана мечка и в кухината на голям варовиков къс.
Коментари
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
42249
1
31.03 2017 в 10:01
Да взема пример от руските "творци" стипендианти на демократични частни западни фондации. ето един пешо павленски се закова тестисите сам на певетата на Червения площад. Тоя седнал да... мъти! И двете са извращения и нямат нищо общо с изкуството. Но все пак...
Последни коментари
Ловец простреля 22-годишен младеж край Самоков
ГЕРБ и ''Демократична България'' продължават преговорите и утре
БАБХ: Резултатите от лабораторията в Монпелие са категорични - има чума във Велинград
Защо сега се иска имунитетът на Бориславова: Едва сега излязла експертиза в прокуратурата
БАБХ: Резултатите от лабораторията в Монпелие са категорични - има чума във Велинград
Кабинетът на Шолц падна, Мерц е все по-близо до властта в Германия