Френският творец Абраам Поаншвал ще мъти дузина кокоши яйца до излюпването на пиленца - около 3 седмици. Педизвикателният му проект е наречен „Яйцето“ и за него е отделено специално място в парижкия Музей на Токио.
Той е затворен във вивариум от плексиглас, където въздухът и влажността са стабилни, в парижкия Музей на Токио и ще излиза от кабината само за 30 минути на всеки 24 часа, а през цялото време ще бъде наблюдаван от публика.
През цялото време 44-годишният французин ще бъде на специална диета, богата на джинджифил, за да поддържа температура на яйцата от минимум 37 градуса.
При други проекти преди време ексцентричният творец живя в стомаха на препарирана мечка и в кухината на голям варовиков къс.
Коментари
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
42249
1
31.03 2017 в 10:01
Да взема пример от руските "творци" стипендианти на демократични частни западни фондации. ето един пешо павленски се закова тестисите сам на певетата на Червения площад. Тоя седнал да... мъти! И двете са извращения и нямат нищо общо с изкуството. Но все пак...
Последни коментари
Козин Човков
Правителството смени 6-има областни управители. Сред тях и на София
Един друг
Шефът на НЗОК ще съди Лена Бориславова
Един друг
Валя Войкова става оперативен директор на Euronews Bulgaria
нещото
Пътят до атентата в Света Неделя: Платените от Москва терористи на БКП. Лекция на проф. Вили Лилков - част I
user4eto
МВР получава 20 млн. лв. за ремонт на сградите си. Одобрени са разходи в още 24 ведомства
Ivo RadAr
Огромна заблуда е, че крайната десница ще триумфира в ЕС след евроизборите