Ексцентричен творец мъти яйца в парижки музей

OFFNews 31 март 2017 в 09:37 3022 2

Снимка Reuters

Абраам Поаншвал

Френският творец Абраам Поаншвал ще мъти дузина кокоши яйца до излюпването на пиленца - около 3 седмици. Педизвикателният му проект е наречен „Яйцето“ и за него е отделено специално място в парижкия Музей на Токио.

Той е затворен във вивариум от плексиглас, където въздухът и влажността са стабилни, в парижкия Музей на Токио и ще излиза от кабината само за 30 минути на всеки 24 часа, а през цялото време ще бъде наблюдаван от публика.

През цялото време 44-годишният французин ще бъде на специална диета, богата на джинджифил, за да поддържа температура на яйцата от минимум 37 градуса. 

При други проекти преди време ексцентричният творец живя в стомаха на препарирана мечка и в кухината на голям варовиков къс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

31.03 2017 в 10:01

Като оставим настрана че на долната част от гърба няма присадена перушина, която е в основата на мътенето и тва, че да се поддържа 37С от човек е симптом на болестно състояние, еле пък за такъв дълъг период... Останалото е просто нещастен евротолерастки напън.
Да взема пример от руските "творци" стипендианти на демократични частни западни фондации. ето един пешо павленски се закова тестисите сам на певетата на Червения площад. Тоя седнал да... мъти! И двете са извращения и нямат нищо общо с изкуството. Но все пак...
 
X

Да помогнем на украинските деца!