Джаксън: Мейс Уинду е жив

ОFFNews 30 юни 2016 в 15:46 9739 1

Самюъл Джаксън като Мейс Уинду.

Въпреки че изгуби едната си ръка, падна от 278-ия етаж и беше електрифициран, любимият джедай на милиони - Мейс Уинду, може все пак да е оцелял, твърди актьорът Самюъл Джаксън, цитиран от "Индепендънт".

Докато отговаряше на въпроси на феновете във Фейсбук, той заяви: "В моите представи аз не съм мъртъв. Джедаите могат да падат от невероятно високи места и да оцеляват".

Пред "Ентъртъйнмънт уикли" той разясни: "Разбира се, че е жив, джедаите понасят падания от невероятни места. Освен това имаме дълга история на едноръки джедаи. Защо не?"

Актьорът обяснява, че Уинду би се покрил някъде за много дълго време, точно като Оби-Уан.

"Джордж обаче вече няма общо с проекта. Неговата реакция, когато му споделих, бе: "Да, добре, приемам мисълта ти. Може да си жив", казва Джаксън.

Щом създателят на вселената, Лукас, допуска джедаят с лилавия меч да е жив, защо наистина да не е? Освен това е вярно, че друг път сме виждали сцени с падания от високо, при които героите оцеляват - спомнете си, когато командир Коди обстреля Оби-Уан с оръдия в трети епизод, а във втори Анакин се хвана с едната си ръка за возилото на учителя си след доста дълъг полет.

Сега само може да се надяваме да видим отново Мейс Уинду в бъдещите филми за "Междузвездни войни".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови