Ден на бащата в Националния исторически музей на 21 юни

ОFFNews Последна промяна на 19 юни 2015 в 13:23 5458 2

Снимка Wikimedia.

НИМ.

По случай Деня на бащата, който се отбелязва всяка трета неделя на юни в над 50 държави, Националният исторически музей обявява преференциален вход на 21 юни 2015 г.

В този ден децата ще влизат свободно в музея, а придружителите им - бащи, дядовци, по-големи братя и др. - с входна такса от един лев.

Посетителите ще могат да разгледат основната експозиция на музея, изложбата „Децата и народното приложно изкуство” - с уникални експонати, изработени от възпитаниците на школите по етнография и дърворезба към Националния дворец на децата, както и произведенията на учениците от Професионалната гимназия по каменообработване в село Кунино, Врачанско.

В Детския образователен център ще бъдат предлагани различни игри и занимания, в които децата и татковците ще могат да се включват заедно.

Националният исторически музей е партньор в Националната кампания „Да бъдеш баща”, целяща да фокусира вниманието на обществото върху значимостта на бащината роля за пълноценното развитие на детето.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.06 2015 в 13:53

Мотивационното писма комат, не се бави. Сядай, пиши и те назначаваме веднага с 3 месеца изпитателен срок. Ше те напрая оператор на Паунови листа с дръжка. От писмото зависи и каква заплата ше ти определим. Не се помайвай.
:))))))


И 60лв купони от Содексо има. Предложението не е за изпускане.
;)

19.06 2015 в 13:36

Това, семейството, едно време каква институция беше, а днес ... разпад!
Специално се обръщам към бащата на Пънчо Куткодеров с молба да му дръпне ушите, че много е олабил дисциплината, да не го оставя да се застоява пред компютъра, че вместо да му влезе някоя буква в главата, си докарва стрес.