Аеросмит отложи няколко концерта от прощалното си турне - Стивън Тайлър увреди гласните си струни

OFFNews 12 септември 2023 в 11:10 1139 0

Aerosmith

Снимка Facebook

Aerosmith

Група Аеросмит отложи няколко концерта от прощалното си турне, тъй като фронтменът Стивън Тайлър увреди гласните си струни по време на изпълнение, съобщи АП.

„Съкрушен съм да съобщя, че получих строго лекарско нареждане да не пея през следващите тридесет дни“, написа 75-годишният Тайлър в Instagram. „Получих увреждане на гласните струни по време на шоуто в събота, което доведе до кървене. Ще трябва да отложим няколко концерта, за да можем да се върнем и да ви изпълним песните, които заслужавате.“

Групата, известна с хитовете „Dream On“, „Walk This Way“ и „Sweet Emotion“, започна прощалното си турне „Peace Out“ на 2 септември с едночасов концерт във Филаделфия, а шоуто миналата събота беше в Ню Йорк.

Беше предвидено серията от 40 концертни дати да включва и финално шоу в града, в който е била основана групата - Бостън - в навечерието на Нова година.

Новите насрочени концертни дати са 29 януари в Детройт, 14 февруари в Чикаго, 17 февруари във Вашингтон, 21 февруари в Торонто, 26 февруари в Роли (щата Северна Каролина) и 29 февруари в Кливланд, според публикацията в социалните мрежи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!