Ясни са финалистите в конкурса „Благотворителността през обектива“

OFFNews 10 септември 2015 в 21:53 2052 0

Снимка Манол Дончев.

„Маратон за всеки“.

Четвъртото издание на „Благотворителността през обектива“, фотоконкурса, организиран от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България, приключи.

Публиката посочи за свой фаворит фотоесето „Дари храна на пенсионер в нужда“ с автор Ива Димова. Снимките са от благотворителната кампания в град Айтос. Фотоесето беше избрано от публиката с 232 гласа. Онлайн гласуването в сайта на конкурса продължи от 1 до 9 септември.

Журито на "Благотворителността през обектива" също обяви своя избор. Борис Мисирков, Вера Гоцева, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева и Явор Попов определиха номинираните за голямата награда (по азбучен ред):

- „В прегръдката на кукерите“, автор: Никола Колев;
- „Класна стая под брезата“, автор: Мирела Вавова;
- „Маратон за всеки“, автор: Манол Дончев.

Отличените фотографии ще участват в изложба заедно с трите фотопроекта – на Боряна Кацарова, Владимир Пеков и Тихомир Рачев, които получиха грантово финансиране по-рано през годината.

Домакин на фотографската изложба ще бъде Националният дворец на културата. Официалното откриване ще бъде на 28 септември, когато ще научим и кой печели първото място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!