Концертът на Gamma Ray и Rhapsody of Fire се мести в „Универсиада“

OFFNews 30 януари 2014 в 12:16 4508 3

Gamma Ray и Rhapsody of Fire с концерт в София

Концертът на Gamma Ray и Rhapsody of Fire, насрочен за 27 март, се мести от зала „Христо Ботев“ в по-голямата зала „Универсиада“ заради засиления интерес. Това обявиха организаторите на пауър метъл галата BGTSC.

Кай Хансен и неговите Gamma Ray ще уважат за пореден път българската си публика – София ще е сред малкото балкански спирки на немската група през предстоящото им турне Empire of Undead Tour 2014. Турнето ще представи новия албум на групата, който се очаква да излезе през март.
Италианците Rhapsody of Fire ще свирят за пръв път на българска почва.

Пропуските се продават в момента на цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 45 лв.

Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!