Заляха с боя предизборен щаб на РБ в Нови Искър

OFFNews 23 октомври 2015 в 14:34 3139 3

Снощи предизборният щаб на Реформаторския блок (РБ) в Нови искър е бил залят с боя, а част от прозорците му са били счупени. Има и повредено имущество, съобщават от коалицията. 

Билбордове на кандидата от РБ за районен кмет на Нови искър Владислав Владимиров също са били залети със синя боя.

"Опитите за политическо сплашване продължават", коментира Владимиров.

От РБ пък настояват Щабът настоява МВР спешно да се заеме с разкриването на извършителите на вандалските прояви. 

Второ вандалско нападение е извършено тази нощ над кандидата за кмет на Реформаторския блок в Нови Искър Владислав Владимиров. Предизборният щаб на РБ е залят с боя, има счупен прозорец, унищожено имущесто и повредени рекламни съоръжения.

Според Владимиров това е поредният опит за политическо сплашване. Той определи нападението като проява на слабост от страна на опонентите му, като добави, че няма подобни посегателства срещу нито един от другите кандидати.

"Поредното нападения срещу кандидат на Реформаторския блок показва, че нашите кандидати са тези, които ще се борят за промяната и разрушаването на комфорта на феодалите, завладели местната власт. Опитите за всяване на страх и вандалските прояви няма да откажат кандидатите като Владимиров, зад които стоят гражданите, желаещи промяна", коментира председатвлят на предизборния щаб на РБ Найден Зеленогорски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!