Потрошиха офиса на ВМРО в Банско (видео)

Последна промяна на 14 октомври 2015 в 13:38 2210 2

В нощта на 13 срещу 14 октомври неизвестен нападател е строшил прозорците на партийния клуб на ВМРО в гр. Банско. Офисът се намира на ул. „Радон Тодев“ № 8 в града, като в него се помещава и предизборният щаб на кандидатите за местната власт на коалиция „Заедно за Община Банско“, начело с бившия кмет Александър Краваров, който е основен претендент за градоначалник, съобщават от пресцентъра на "войводите".

Полицейският патрул се е озовал на повикването тази сутрин след сигнал на активисти за извършената политическа вандалщина.

"Камъните срещу нашия клуб са камъни срещу реда, човещината и най-вече срещу българското знаме, което се вее над нашия клуб, заявиха от ВМРО и коалиция „Заедно за Община Банско“, пишат от ВМРО.

Инициаторите на този грозен акт трябва да се търсят преди всичко в криминалните политически среди в района, смятат потърпевшите.

По случая е образувано досъдебно производство.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.10 2015 в 01:19

Политическа Партия "ВМРО - Българско Национално Движение" е нежелана в Пиринска Македония! И не само там, но и във Вардарвска и Беломорска Маледония! Поради БКП+ДС-ИЗМАМАТА с липса на кавато и да е връзка (историческа, идейна, организационна, юридическа, и персонална) с истиската Вътрешна Македонска Революционна Организация (В.М.Р.О.)! Буквосъетанието "ВМРО" в наименованието на тази анти-македонска политическа партия на БКП и ДС и последващите ги тоталитарни ксонофобски подтиснически последователи не е съкръщение (абревиатура), защото няма разгърнат текст, на който да е съкръщение - това е установено вече и в официялно влезло в сила Решение на Върхивния Касационен Съд (Решение №536 от 22.09.2007 на 1.отд. на ТК на ВКС)! Така че буквосъчетанието "ВМРО" в наименованието на партията всеки може да си го разгърне както иска: например базирайки се на произхода на БКП+БЗНС+ДС-побългарените http://tinyurl.com/on5ndpd партийци в партията (Kapaкaчaн, Джaмбaз, Лeгкocтyп, Koнтpepa, Mypджo Mиxo мaнгaл, ...) http://tinyurl.com/pflb5ry буквосъчетанитео "ВМРО" може спокойно да се развие като "Влашко-Менгянска Разбойноческа Орда - БНД"!

14.10 2015 в 14:54

Сидеров е търсил цигари без бандерол по сигнал на съвестен гражданин, просто е нямал време да сигнализира службите и е предприел акцията сам, прикриван от Чуколов.

Ще покаже снимка на закупена от там кутия без бандерол, след което ще заплаши да съди ВМРО, Червения Кръст и Адвентистите от Седмия Ден (за последните нямам информация защо ще ги съди, но най-вероятно и те водят кампания срещу него).

По непотвърдена информация атакист N1 и неговият съмишленик атакист N1/2 готвят аналогична акция и в неназован клон на "Дом, Майка и Дете", с цел пресичане на разпространение на незаконен софтуер.