БСП заподозря десницата, че ѝ е разбила офиса в Лом (снимки)

OFFNews 21 януари 2015 в 15:00 4645 3

Снимка БСП-Лом

В съобщение до медиите, в което БСП-Лом съобщава за разбит техен офис в града, червените заподозряха десницата за вандалската проява.

През нощта на 20.01.2015 срещу 21.01.2015 неизвестно до този момент лице е разбило прозорец на клуба на БСП в град Лом – „Червената къща”. За деянието са сигнализирани органите на МВР, които са направили оглед на мястото.

Подозрението си БСП, че десницата стои зад този акт, изразява в това прессъобщение. Публикуваме го без редакторска намеса:

"На този етап няма яснота дали не става въпрос за обикновена, характерна за десницата хулиганска проява.  На изборите през 2011 година, след подобни криминални прояви, под ръководството на Искра Фидосова, ГЕРБ спечели със сериозен натиск над избирателите. Ръководеното от Цветан Цветанов МВР не обърна особено внимание на сигналите за насилие, побои и участие в кампанията на колеги на Бойко Борисов от охранителния бизнес през 90-те години.
Очаква се кандидатът, който БСП Лом ще издигне за кмет на общината през есента, да бъде основен фаворит за спечелване на изборите. Ръководството на общинската партийна организация е силно мотивирано да не позволи насилието и страхът да са определящи за изборните резултати."

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!