Цачева няма да позволи България да бъде отклонена от европейския път на развитие

OFFNews 15 октомври 2016 в 21:03 4439 15

Цачева няма да позволи България да бъде отклонена от европейския път на развитие

Членството ни в Европейския съюз и НАТО е безалтернативно. Аз ще бъда гарант за това. Няма да позволя да отклонят страната ни от единствения разумен път на развитие - европейският.

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие във Велико Търново.

Цачева подчерта, че страната ни се нуждае от балансирана и активна външна политика, основана върху националния интерес на България. "В момента България е фактор на стабилност в региона и в Европа и това се признава от нашите европейски партньори. Усилията, които полагат правителството на Бойко Борисов, българският парламент и институциите в страната ни са в интерес не само на всеки български гражданин, но и на всеки европеец. Тези сигурност и стабилност трябва да бъдат запазени", подчерта Цачева, цитирана от БТА.

"Благодарение на стабилното управление, правителството ще отпусне 223 милиона повече за образование и 1 милиард всяка година за най-добрата социална политика - безвъзмездното саниране на многофамилни жилищни сгради. Ето - затова си заслужава да подкрепим Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България", каца зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови