Ламбо във Варна: Вашият избор може да промени България

OFFNews Последна промяна на 02 март 2017 в 11:27 1525 9

С бурни аплодисменти и на крака варненци посрещнаха водача на листата на „БСП за България“ във Варна проф. Стефан Данаилов в препълнената зала на Фестивалния и конгресен център в града.

„Това, че днес сте тук, ми дава уверение, че вие имате вяра в мен и партията, която представлявам. Варна я обичам от детските години. Много съм работил във Варна и винаги съм си казвал, че бих живял тук. Това, че ме посрещнахте по този начин, особено ме радва“, допълни проф. Данаилов. Той изрази съжаление, че през последните години Варна е загубила блясъка си на морска столица, загубила е хиляди работни места и заема пета и шеста позиция по размер на работни заплати.

„Казваме: “Поискай промяна“ и искаме промяна веднага - сериозна, дълбока. Искаме да променим правилата на управление на нашата държава. Знам, че вие не за първи път сте в такива салони и пред вас са заставали други патриоти, възлагали сте им задачи и после нищо не се е случило. Това сигурно ви кара да не вярвате. Но този път няма да направите грешка, този път вашият верен избор може наистина да промени България", обясни водачът на листата на "БСП за България" във Варна. Той подчерта, че програмата на левицата е за период от четири години. "Хората на България заслужават по-добра участ“, каза още проф. Данаилов.


Борислав Гуцанов: Не успеем ли да възродим икономиката, няма как държавата да има бъдеще

Пред варненци, като един отбор, излязоха всички кандидати за народни представители, които са под №10 в бюлетината за изборите на 26 март, както и председателят на Градската организация на БСП във Варна и председател на Съвета по икономика към НС на БСП Борислав Гуцанов.

„За мен тази среща не е само предизборна. Това е среща със съмишленици и приятели, които искат промяна. Заедно искаме промяна за града си, искаме да върнем достойнството на града си. И тази промяна е мисията на всеки един от нас, независимо от това къде е в момента, дали е член на НС, дали е общински съветник, дали е редови член, симпатизант или човек, които иска промяна“, каза Гуцанов и благодари на варненската организация, че идеята за възраждане на икономиката, чрез фонд „Индустрия“ - приоритет, залегнал в програмата за управление на БСП, е тръгнала именно от Варна. „Не успеем ли да възродим икономиката, няма как държавата да има бъдеще. Затова залагаме на икономиката. Затова говорим за проекти, свързани с възраждане на военната ни промишленост и за строеж на нови фрегати, именно във Варна. И друг голям проект – проектът за пристанището във Варна, който най-накрая вече може да бъде изпълнен", допълни той. По неговите думи това трябва да бъде голямата мисия и роля на народните представители от левицата. "Това са проекти, които могат да осигурят работни места за варненци“, каза още Гуцанов.

Проф. Анелия Клисарова: Само БСП е тази, която води истинска справедлива социална политика
„За мен е чест да бъда в тази листа и в същото време голяма отговорност“, каза проф. Анелия Клисарова, която е втора във варненската листа на „БСП за България“. Тя беше категорична, че програмата, която партията предлага е напълно реална и осигурена с необходимия финансов ресурс за изпълнение на мерките, залегнали в нея. „Близо шест месеца работихме по тази програма. Само БСП е тази, която води истинска справедлива социална политика. Ще направим така, че да има индексация на пенсиите, да има добро здравеопазване. Няма да позволим да се плаща на частните училища, когато средствата не стигат за държавните. Не трябва да допускаме безброй много учебници, ще има един учебник по един предмет, децата и в най-малкото населено място трябва да получават качествено образование“, каза още проф. Клисарова и допълни: „Днес е Баба Марта – днес България е бяла и червена, а на 26 март ще бъде червена“. 

ИЗБОРИ 2017

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22179

9

ELPIDA

02.03 2017 в 23:54

Τεράστιο, ευχαριστώ με χαμόγελο...

59993

8

Red or Dead

02.03 2017 в 23:40

“““.....p.s.ламбО /λαμπώ от гр. - светя/......“““““““

Браво ЕЛПИДА......Великолепна αλληγορία...!!

22179

7

ELPIDA

02.03 2017 в 22:29

Клисарова? Незабележима като умряло мушкато.
Гуцанов? Фалцетен мухльо-кариерист,
"въздигащ" се от лаврите на баща си.


Ламбо свети...при всичките грешки на БСП,
преглъщаше с болка, но никога не се отвърна от тях.
Духовен, великолепен човек и артист!

p.s.ламбО /λαμπώ от гр. - светя/

25481

5

Izalina

02.03 2017 в 12:23

Г-н Гуцанов, като висока варненска топка, не е ли по-добре да погледнете от висините на общ.съвет собствената си градска кочинка и да помислите първо за корекция на регулацията на движението, на инфраструктурата, защото под носа ви настилката извън булевардите е пълна разруха, да приключите дилърите на дрога поне в района на общината, да вкарате в пътя "чистотата" ... да не продължавам и чак тогава да строите фрегати, ВПК-та и да оправяте генерално икономиката? Не е да не ви се чува думата. Като начало дайте личен пример като започнете да паркирате съгласно закона защото нито гражданите, нито общинска полиция са длъжни да ви заобикалят.

Г-жо Клисарова, не познавам човек - редови служител в гилдиите, в чиито управления сте имала участие, които да могат да кажат и една добра дума за вас. Не знам къде скачате, но да пази Господ България да е червена на 26.03.

Г-н Данаилов, в театъра... в истинския!

59993

4

Red or Dead

02.03 2017 в 12:17

Стефан Данаилов.....един ГОЛЯМ българин....ПОКЛОН бате Ламбо!!
Всички БУНАДЯСАЛИ мисирки да го.....ДУХАТ!!!

11257

3

mendi

02.03 2017 в 12:16

Нашият избор ще промени България! Към по - зле!!!

12009

2

Nik68

02.03 2017 в 11:51

Как да вярвам на такива хора. Ламбо болен -вместо да си гледа старините и здравето тръгнал агитация да прави за Промяна. Каква промяна човече, та ти ако изобщо се хванеш да влизаш в парламента ще е от Софийския МИР. После за каква политика за Варна ми говориш - лъжете хората само. Виж им листата и на Герб - сложили Лиляна Павлова за да я изберем със сигурност. Хората искат наистина промяна, но реална. Никого не го интересува сблъсък Борисов - Нинова. На хората им е ясно че и двамата са само маши в нечии ръце, а и не са особено интелигентни и сблъсъкът им ще е на ниво сеска свада. Партиите искат със същите курви нов бардак да ни представят - ама не става.