Данаилов: Никой не може да ме убеди, че Бургас е по-хубав от Варна

OFFNews Последна промяна на 28 февруари 2017 в 15:15 2124 4

Трябва сериозно да се мисли за връщане на достойнството на Варна и на варненци. Никой не може да ме убеди, че Бургас е по-хубав град.

Това заяви проф. Стефан Данаилов, водач на листата на „БСП за България“ във Варна, на пресконференция в града. „Това, което ми харесва тук е, че хората са открити и споделят“, допълни той. Проф. Данаилов е на мнение, че промяна е нужна и изключително важна.

„За 27 години преход, ето каква е картината за България спрямо европейски показатели - 78-мо място в света по качество на управление, 93-то място по качество на правителствени разходи, 115-то място по защита правата на собственост, 118-то място по борба с организираната престъпност, 110-то място по независимост на съдебната система, 113-то място по свобода на медиите, 2 500 000 емигранти, най-бедните в Европа, най-корумпирани и с най-висока смъртност в ЕС“, посочи той.

Проф. Стефан Данаилов е категоричен, че програмата за управление на „БСП за България“ е много добра и изпълнима. Според него трябва да се развива икономиката, за да може да има повишаване на заплати, пенсии и доходи.

„БСП за България“ ще реди бюджета на България по нов начин, спрямо приоритетите“, подчерта той.

„Смятам, че ние можем да имаме четирима депутати от Варна“, заяви водачът на листата и беше категоричен, че основният опонент на БСП е ГЕРБ. „Най-голямото ми удовлетворение ще бъде на 26 март БСП да бъде преди ГЕРБ, преди Лили Павлова“, допълни той. 

Проф. Стефан Данаилов, заедно с кандидатите за народни представители проф. Анелия Клисарова и Георги Андреев, представиха пред медиите приоритети от управленската платформа на партията. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3469

4

Halo

01.03 2017 в 04:45

"Основен код: Данаилов е пълен идиот!"

25481

1

Izalina

28.02 2017 в 15:37

Подмазвач.
Само на един въпрос отговори на варненци - как прескачаш трибуквието? - и си спечелил изборите.

Що не си гледаш спокойно старините, академията и театъра, още не мога да си обясня.

п.п. Клисарова е дефиниция за автогол в тая листа.