Водещи икономисти в шестото издание на „Шумът на парите”

Събитието ще събере на едно място изпълнителните директори на някои от най-големите финансови, технологични и телекомуникационни компании в страната

OFFNews 07 април 2015 в 15:42 2794 1

Водещи икономисти и финансисти от България и региона ще участват в шестото издание на финансовия форум „Шумът на парите”

Събитието ще събере на едно място изпълнителните директори на някои от най-големите финансови, технологични и телекомуникационни компании в страната

Водещи икономисти и финансисти от България и региона ще вземат участие в най-големия специализиран финансов форум в страната „Шумът на парите”, който ще се проведе за шеста поредна година в София. Изпълнителните директори на Уникредит Булбанк, Майкрософт България, Виваком, Пощенска банка, Българска фондова борса и София Тех Парк ще споделят своите виждания за състоянието на бизнес климата и икономическите перспективи пред страната.

Събитието, което се организира от финансовия сайт Profit.bg, ще се състои на 12 и 13 май в столичния „Кемпински Хотел Маринела“. Очаква се конференцията да събере на едно място повече от 40 български и чуждестранни лектори и да бъде посетена от над 1500 души.

Шестото издание на форума ще предложи множество лекции и дискусии в общо шест различни панела, два от които нови. За поредна година голям интерес се очаква да предизвика панел „Капиталови пазари”. Участие в него вече са потвърдили Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса, главният изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл, Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group и Ивана Газич, президент на УС на Загребската фондова борса.

Панел „Икономическите перспективи пред България” отново ще даде думата на някои от най-авторитетните български икономисти и финансисти - Георги Ангелов, старши икономист в Институт „Отворено общество”, Лъчезар Богданов, икономист и анализатор в Industry Watch, финансистът Емил Хърсев и консултантът Владимир Каролев.

За първи път освен традиционните панели „Капиталови пазари”, „Банки”, „Имоти” и „Икономическите перспективи пред България“, по време на конференцията ще има и панели „Технологии” и „Инвестиции” с участието на едни от най-големите компании в тези сектори.

През 2015 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, Виваком и Galaxy Investment Group, както и спонсорите Peugeot, Борика Банксервиз, София Интернешънъл Секюритиз, Лукс Имоти и консултантска къща Амрита.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications.

За „Шумът на парите“:
„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови