Quantcast

Хороскоп за 27 юли – 2 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 27 юли 2019 в 00:00 2586 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Последните дни на юли ви подсказват нови делови възможности, но мнозина от зодията мечтаят и за ваканция, влюбените жадуват пълна свобода. Овните да анализират внимателно проблемите, не са наясно с някои обстоятелства. От понеделник се стремите към изява и печалби, но не ви се остава в сянката на колеги. Във вторник-сряда привличате още партньори, ала трябва да уреждате стриктно финансовите въпроси. От началото на август забавете темпото, има за проучвате куп обстоятелства, критичността ви не винаги е най-основателна.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Трудностите сега са свързани с пътувания, усвояване на повече информация, обвързване с нови хора. Телците да бъдат по-предпазливи, всеки детайл в работа или лични отношения трябва да бъде съобразен с правила и традиции още от уикенда. Мнозина не споделят грижите си от понеделник, в любовта някои избират даже кратка раздяла, за да премислят още веднъж решенията си. Във вторник и сряда ще изчистите редица неясноти и тревоги, ала избягвайте споровете и особено теми, които не ви засягат лично, имате си толкова задачи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Тези летни дни ще увенчаят с успех и печалби отдавнашни ваши усилия, но идва време и за отдих. Още повече едни Близнаци спират да се ядосват заради чужди глупости и грешки, втори си правят програма за усъвършенстване на професионализма, за здравословна промяна в режима на живот. В понеделник трябва да обърнете голямо внимание на най-близки, може да поискате прошка за рязкостта си, за вечната заетост. Вторник е напрегнат, уреждайте стриктно дела и финанси, от сряда ще откриете къде да търсите услуги и помощници.

РАК (21.06 – 21.07)

Разни поводи ви събират на маса с приятели, мнозина са избрали периода за малка ваканция. Раците да останат нащрек, близки може да им развалят настроението с капризи, а и те не са доволни от постигнатото в деловата сфера. В понеделник се пазете от чужди спорове, не е лесно, ако зависите от страна в тях. Във вторник съчетавайте упорство и такт, в сряда не поемайте обещания, или ще се преуморите много, или няма да свършите всичко и ще разочаровате околни. Търсите съвет за проблемите, ще се намери някой, които да услужи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Вие също бягате от делови и лични грижи през тези 7 дни, стига и да не се намесвате в спорове на околните, щом не ви засягат пряко. През уикенда доста Лъвове не споделят свои неща, в понеделник обаче да се съобразяват с разни шефове, ако искат да прокарат свои идеи в екипа. Бъдете предпазливи, вторник идва с куп неясноти, краят на юли може да ви подлъже и към стъпки, които не ви водят към висок пост и печалби. Творците от знака са в по-благоприятна ситуация, потъват в работата си, откриват и шансове за изява, сътрудничество.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Тези дни са по-напрегнати, но вие трябва да се пазите от спорове с по-близки, а и да внимавате да не свиквате с ядовете, с които сега се сблъсквате. Още от понеделник Девите ще се мъчат да хармонизират партньорства, включително по-лични. Вторник може да ви върне към стари идеи и екипи. В сряда куп неща ви радват, но трябва да сте бдителни, а и по-дипломатични, възникват непредвидени пречки. От началото на август ви се струпват много задачи, не прекалявайте с критики, по природа сте перфекционисти, но вижте и успехите.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Вие също ще търсите начин да се откъснете поне за малко от делови и лични проблеми, наясно сте, че не можете да разчитате на особена помощ от близки за оправянето им. Група Везни да не дават воля на раздразнение в понеделник, сега са им нужни помощници за изясняване на деликатни ситуации, партньори за печеливши начинания. В края на юли ще ги откриете, а наученото в общата работа ще удвои и утрои енергията ви. Мнозина отдавна чакат щастлива среща в любовта, обстоятелствата най-сетне ги събират с истинската им половинка...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Динамично 7-дневие, проблемите ще ви подтикнат към доста сериозен анализ. Скорпионите са склонни да се държат настрана от чуждите грижи или просто да критикуват за едно-друго, но сега това не е най-подходяща гледна точка. В понеделник сложете акцент на домашните неща и отношенията с най-близки, във вторник вниманието да е към деловата изява. В сряда са възможни грижи за пари, ще намерите решение, ала без да изостряте отношенията на околните. Изясняването на нещата ви придава енергия и упорство още на прага на август.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие е за бизнес и личен промени, не ги пришпорвайте. Стрелците си усещат: трябва да намалят хъса и деловото темпо, има за уреждане и домашни неща. Понеделник и вторник са по-трудни, макар че сигурно давате всичко в името на по-високи доходи. В края на юли обмислете своя стратегия, и някои по-стари идеи не са лоши, и нови шефове и покровители ще са склонни да ви подкрепят. Август ви зарежда с енергия, но бъдете по-тактични, може да ви сложат друг началник или трябва да парирате интриги без всякакви рискове.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Кроите амбициозни делови планове и сигурно периодът ще ви предложи доста подходящи условия за реализация. Пък и Козирозите умеят да реагират според нуждите на момента, в понеделник изчистват служебни и лични неясноти, във вторник упорстват до педантизъм по задачите си, в сряда отделят време за проучване и анализи на деликатни въпроси в работата. В синхрон сте с перспективни професионални тенденции, утвърждавате се като лидери сред колеги. От август мнозина уреждат в желаната посока и интимни отношения.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Краят на юли ви открива шансове за изява и печалби, от деня на целителя св. Панталеймон не забравяйте да бъдете по-грижовни и към тонуса си. Група Водолеи кроят амбициозни планове за начинания, да не ги обявяват още пред партньори, шефове, клиенти. Ще дойде и това време, в сряда съгласувайте усилия с по-влиятелни хора или привлечете подкрепата им. Ала някои колеги май са свикнали повече да вземат от вас, нежели да дават... Е, в началото на август избягвайте спорове, припряност, порадвайте се на личното си щастие.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Последните дни на юли ще ви се видят доста трудни, искате да си изясните и да промените редица неща, но в службата сега спасението е в търпение. Рибите по интуиция улавят къде и какви пречки ще се появят пред плановете им, да не се залъгват с лесни победи над опоненти и конкуренти. Вашите идеи трябва да отлежат, ще ги преработите, ще търсите по-подходящи партньори. Началото на август ще ви предложи такива условия, предстои сериозна работа. Ако се чудите накъде това лято, маршрути на юг са уместни, ще стоплят сърцето ви.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !