Цветанов: БСП компенсира липсата на качества с черен PR

Елица Мартинова 05 април 2013 в 14:59 3446 10

Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС

Сигналите за нерегламентирано подслушване са черен PR, който трябва да попълни липсата на ясна предизборна програма от страна на БСП. Това коментира бившият вътрешен министър Цветан Цветанов по време на посещение във Велико Търново.

„Не е имало незаконно подслушване на политици и бизнесмени по време на моя мандат. Аз знам какво съм правил и ви уверявам, че това е пълна лъжа, че министърът на вътрешните работи е разпореждал незаконно подслушване за определени политици и бизнесмени“, коментира Цветанов.

По-рано днес пред bTV червеното острие Мая Манолова обяви, че през управлението на ГЕРБ са били искани по осем разрешения за СРС-та на час. Според нея случаите, при които са използвани СРС-та, са се увеличили три пъти.

Цветанов за пореден път коментира, че атаките на социалистите са неоснователни. Според него фактът, че анонимният сигнал излиза в навечерието на предизборната кампания, е доста показателен.

„Всяка една подобна спекулация не кореспондира с истината и мога да ви уверя, че всичко, което се прави и се прилага като реализиране на специални разузнавателни средства, става по законно установен ред. Странно е, че подобни анонимни сигнали излизат точно в началото на предизборната кампания. Това е част от компанията, която ще реализира Българската социалистическа партия, защото няма какво да предложат“, заключи шефът на предизборния щаб на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!