Цветанов нахлу в студио да се разправя със Станишев

Последна промяна на 29 март 2013 в 08:54 22744 82

Цветан Цветанов и Сергей Станишев заедно в студиото на bTV=
Цветан Цветанов и Сергей Станишев заедно в студиото на bTV=

Бившият вътрешен министър и шеф на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов се самопокани в студиото на сутрешния блок на bTV, където гост беше лидерът на БСП Сергей Станишев.

Станишев беше поканен за подробности по темата за нерегламентирано подслушване на политици и журналисти от правителството "Борисов". На пресконференция в четвъртък Станишев обяви, че по заповед на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов МВР е подслушвало политици и бизнесмени през целия мандат на ГЕРБ.

Цветанов отговори с извънреден брифинг, на който обяви, че Станишев лъже. Той обаче отказа да отговаря на журналистически въпроси.

Бившият вътрешен министър поиска в петък включване по телефона в студиото на bTV, където гост беше лидерът на БСП. Водещият Виктор Николаев покани Цветанов в сутрешния блок в понеделник, на което Цветанов предложи да дойде до 3 минути, защото бил наблизо.

Станишев поиска при следващо участие на представител на ГЕРБ в това студио, който атакува БСП, партията да излъчи свой представител, който да влезе в студиото.

Цветан Цветанов обеща да „затвори” зад себе си вратата на политиката и да се извини публично на целия български народ, ако се докаже, че е нареждал подслушвания извън закона.

Той поиска Станишев да обещае, че ще излезе от политиката, ако прокурорската проверка покаже, че не е имало незаконно подслушване. Лидерът на БСП обеща само да се извини.

Станишев попита Цветанов защо не се е извинил на лекарите от Горна Оряховица, чиито подслушвани разговори бившият вътрешен министър чете в парламента.

Цветанов го попита няма ли да се извини за милионите, дадени на австрийския лобист Петер Хохегер, част от които е взела приятелката на Станишев (Моника Йосифова).

На въпрос няма ли да й е трудно на прокуратурата да установи незаконно подслушване, защото е било разпоредено устно, бившият вътрешен министър отговори: "Да не мислите, че МВР е плод и зеленчук, всичко се регистрира".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.04 2013 в 12:47

След като и прокуратурата доказа, че сигналите на Станишев са достоверни, ми става ясно, че живеем в 1984 и тя е още по-страшна от Оруеловата. Цв.Цв дебне и лъже! ДОЛУ ГЕРБ!

30.03 2013 в 08:09

Размазал е единствено продукта от бельото на Буда, ха-ха. Наглецът ЦвЦв се държа като каруцар, защото е сигурен, че неговите пионки от МВР "няма да открият нищо " при "проверката" на сигнала. Идиоти!

30.03 2013 в 08:03

Още един дълбоко заблуден. ГРОБ са най-голямото съществуващо зло. Ама като огладнееш още, ще ти светне.

30.03 2013 в 03:38

БЪЛГАРИТЕ,ГЛАСУВАЛИ ИТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОЙКО,СА ЗА "АДА".НЯМА ПО-МИЗЕРЕН,ЖАЛЪК,СКАПАН НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИЯТ,КОЙТО ДА ГЛАСУВА ЗА БАНДИТ,КОЙТО ЗАРИБЯВА ДЕЦАТА ИМ С НАРКОТИЦИ.ТОВА СА ЧУДОВИЩА,А НЕ ХОРА.

30.03 2013 в 01:41

Тази статия за да си чеше попа некои работи ли е писана?

29.03 2013 в 23:07

eheheh - ти на кой симпатизираш - направо не е истина - да има още хора които да вярват на човека не работил нито един ден. Откъде ли се издържа... господин ехидна заешка усмивка? От повърхностните и заблудени "червени люде" ще да е . Не благодаря . От всички злини - избирам най-малката - ГЕРБ

29.03 2013 в 21:19

Гледах ги тия двамцата, и си мечтаех само да ме пуснат с една сопа при тях...

Предлагам никой да не отида да гласува, нито един Българин!

29.03 2013 в 19:27

гулем си гирой става и без SUV два месеца на жаби и гущери лейтенанта застреля магарето на некъв сиромах от 400 метра само аз носех сол отврат но гейчо продаде МНЗ за старо джилезу ко праим

29.03 2013 в 19:16

кви дреболии отвори джама и го подай навън ромале мате ти същото усещане като с кака мира йепаш туке манге хоп хоп хоп

29.03 2013 в 17:08

и в тая се влюбих шес ръце църна като гзъ на обама секюз ми много по църна и със зъби даже отидох си млад и зелен