Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Депутати от ГЕРБ се жалват от служебните си жилища

Елица Мартинова 12 юни 2013 в 15:39 3486 3

Жилища, Снимка: БГНЕС, Архив
Жилища, Снимка: БГНЕС, Архив

Онеправдани депутати от ГЕРБ се оплакаха от лошите условия във ведомствените апартаменти, в които са настанени, предаде Dnes.bg.

Здравко Димитров и Дончо Баксанов се жалваха днес в кулоарите на парламента, че служебните им жилища са в окаяно състояние. Двамата са настанени в кооперация на ул. „Чарлз Дарвин“ в столичния квартал „Изток“. Апартаментите им се помещават на 17-ия и 18-ия етаж на сградата.

В кулоарите на парламента Здравко Димитров обясни, че състоянието на апартамента е плачевно, а тапетите по стените са раздрани. Той сподели, че не знае кой е живял там преди него.

„Ако някой изобщо е живял, не знам как е живял в тези условия“, каза Димитров.

Той дори изрази готовност да покаже служебния си дом пред журналисти, за да се уверят в думите му.

Преди седмица други народни представители се оплакаха, че във ведомствените има апартаменти все още се извършват довършителни дейности.

„Има единични случаи, в които са взети мерки. Ще бъдат довършени ремонтите и ще живеят в едни нормални условия. Става въпрос за ведомствени жилища на Народното събрание и те са негова собственост. Ремонтите се извършват за сметка на Народното събрание. Не става въпрос за луксозни ремонти, а за монтиране на контакти, където няма, и такива битови въпроси“, обясни днес в парламента председателят на НС Михаил Миков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!