Бойко и Цветанов: Доказахме, че не разпъваме политически чадър над никого

Последна промяна на 09 април 2013 в 14:42 530 3

Бойко Борисов и Цветан Цветанов на Националната конференция на ГЕРБ. Снимка: ГЕРБ
TOOLIGHT

За разлика от всички партии на прехода, ние в ГЕРБ доказахме, че не правим компромис с грешките, всеки носи отговорност за действията си и не разпъваме политически чадър над никого. Точно заради това сме сигурни, че с подкрепата на гражданите, ГЕРБ ще утвърди България като стабилен и предвидим международен партньор.

Това се казва в писмо на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателя Цветан Цветанов, изпратено до областните и общински координатори на партията, кметовете и общинските съветници от ГЕРБ.

Писмото е по повод успешно организираната и проведена Национална конференция на партията в неделя. 

Основен приоритет на ПП ГЕРБ за следващите четири години ще бъде повишаването на стандарта на живот на българите и подобряването на конкурентноспособността на икономиката. Мерките, с които ще го постигнем, са реалистични и разумни. Ще запазим плоския данък и няма да вдигаме други налози, се казва в писмото.

Ще работим за повече работни места, но чрез постигане на икономически растеж, а не чрез изкуствено наливане на пари от държавата. Категорични сме, че няма да задължаваме поколенията след нас със заеми за текущи нужди, а ще инвестираме в растежа, за да стимулираме печалбите в икономиката ни. За да постигнем това, всички заедно трябва да осигурим максимално широка подкрепа сред всички граждани, която да се основава на честност и реализъм, се казва в писмото.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.04 2013 в 17:03

Не е имало до сега друга партия, която да вкара толкова много некомпетентни хора в управлението. НЕ случайно й излезе името, че е партия на Калинките. Глупостта и тъпотията се е разпростряла на всички нива в администрацията и е шумно прокламирана от лидера й, който казва че е прочел само една книга и това му стига и бисери от рода на "аз съм прост като вас, за това се разбираме". Да не говорим, че лидерите на пратията вместо икономика и право са завършили школа за милиционери и институт за физкултура ?!?! (нищо против двете учебни заведения, просто не подготвят политици, а полицаи). Колкото до политическия чадър - съвсем на скоро разбрахме, че бившия министър Найденов се е ползвал от такъв години наред, докато протестите не свалиха правителството им. Самия лидер на партията си позволява да огласява публично държавни тайни с най-високо ниво на секретност, но прокуратурата го подминава без коментар, за разлика от журналистите, които веднага се викат да огласяват източниците си. Няма и друго правителство, което да е раздало на Пътна полиция списък с номера на автомобили, които не трябва да се спират (но това за тях сигурно не е политически чадър, а начин на употреба на властта).

09.04 2013 в 16:15

Айде бе!
Моите лични наблюдения са, че по администрацията (особено централната) ГЕРБ изгони всички компетентни хора, които не са членове на ГЕРБ, и назначи свои калинки, които започнаха да правят яки далавери на всички нива. Окрадоха милиони - за себе си, и за шефовете от ГЕРБ, разбира се.

Повечето хора всъщност не знаят колко са гнусни ГЕРБ - виждат по новините това-онова, но 90% остава скрито. Кражби, терор, злоупотреба с власт, заплахи, саморазправа - ето това е ГЕРБ и техните хора, и ако, не дай Боже, продължат да държа властта дори още няколко месеца до поредните избори, няма да остане и един читав човек или фирма в България. И тогава не знам дали изобщо ще можем да се вдигнем на крака ...

09.04 2013 в 15:37

"Доказахме, че не разпъваме политически чадър над никого"

Защото вече сте си го разпънали над собсствените глави и няма място за други!