Бойко и Цветанов: Доказахме, че не разпъваме политически чадър над никого

09 април 2013 в 14:42 1075 3

Бойко Борисов и Цветан Цветанов на Националната конференция на ГЕРБ. Снимка: ГЕРБ
TOOLIGHT

За разлика от всички партии на прехода, ние в ГЕРБ доказахме, че не правим компромис с грешките, всеки носи отговорност за действията си и не разпъваме политически чадър над никого. Точно заради това сме сигурни, че с подкрепата на гражданите, ГЕРБ ще утвърди България като стабилен и предвидим международен партньор.

Това се казва в писмо на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателя Цветан Цветанов, изпратено до областните и общински координатори на партията, кметовете и общинските съветници от ГЕРБ.

Писмото е по повод успешно организираната и проведена Национална конференция на партията в неделя. 

Основен приоритет на ПП ГЕРБ за следващите четири години ще бъде повишаването на стандарта на живот на българите и подобряването на конкурентноспособността на икономиката. Мерките, с които ще го постигнем, са реалистични и разумни. Ще запазим плоския данък и няма да вдигаме други налози, се казва в писмото.

Ще работим за повече работни места, но чрез постигане на икономически растеж, а не чрез изкуствено наливане на пари от държавата. Категорични сме, че няма да задължаваме поколенията след нас със заеми за текущи нужди, а ще инвестираме в растежа, за да стимулираме печалбите в икономиката ни. За да постигнем това, всички заедно трябва да осигурим максимално широка подкрепа сред всички граждани, която да се основава на честност и реализъм, се казва в писмото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!