Quantcast

Огнян Минчев: Станишев се изсули, БСП грабят и замитат следите

Александра Маркарян Последна промяна на 24 юни 2014 в 15:37 15361 11

"Станишев се изсули тихомълком в Брюксел... Всяко по-достойно решение би ме учудило много."

Така политологът Огнян Минчев коментира чрез Фейсбук дневника си решението на лидера на българската левица и ПЕС да се откаже от по-нататъшни борби за израстване в политическата кариера и да стане евродепутат.

Водачът на листата на социалистите на евроизборите Станишев, който водеше предизборната кампания с твърдото убеждение и чести заявления, че няма никакво намерение да става редови евродепутат, днес подаде молба за напускане на Народното събрание в деловодството на парламента.

По-късно, на пресконференция, той обясни, че е решил да бъде евродепутат, защото е бил натоварен с повече отговорности след европейските избори през май.

"Сега какво правят на "Позитано"? Две неща са важни. Първо - тактиката на "изгорената земя" - отстъпление с максимално разрушение, грабеж и замитане на следи", коментира още политологът Огнян Минчев поведението в редиците на левицата.

Според него "затова се тупа топката в ъгъла, пък да имало ли избори, да нямало ли, кога, не било ли по-добре да работи парламента".

"Правете сметка каква треска ги тресе - ден мандат в опозиция храни... Второ - задължителна уговорка с тези, които предстои да дойдат на власт - да не ги пипат, да ги оставят, да ги забравят... Гарант на уговорката - Ахмед Демирович, разбира се", писа още Огнян Минчев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.06 2014 в 17:10

Вярно е, че с всеки изминал ден, поразиите нa марионетните пишман-управници стават все по-големи. Но... иде есенно-зимен сезон, а с него и бум на изкуствено задържаните до тоя момент цени на тока и парното. Като добавим и последствията от спрените еврофондове, задава се зима на поредното пречистващо народно недоволство ! А колкото по-голямо е то, толкова по-големи са шансовете негодниците да бъдат отсвирени от управлението на страната на предстоящите парламентарни избори категорично и устойчиво ! Именно затова БСП толкова бърза с изборите !

26.06 2014 в 11:59

ама не помисли ли че този виц пасва добре и на Борисов.

26.06 2014 в 11:57

на теб може и да ти хареса пак да дойде Борисов, но си помисли искаш ли да да си отидеш при управлението на бодигарда на Тато? Защото както се е засилил и с тази кохортна избиратели след него не му мърдат още мин. 1-2 мандата. И това само защо? Заради подвеждащата надежда че този ще ни държи в един път със Запада и САЩ. Този, който винаги е готов да се обърне на 180 гр.

25.06 2014 в 23:53

Прибира се Сергей Станишев от коктейл в Руското посолство много пиян, в антрето го посреща Моника :
- Нещо трябва ли ти?
- Давай легена, че ще драйфам...
Моника тича до банята и се връща с легена:
- Ето ти!
- Не ми трябва вече. Смених си концепцията - насрах се..

24.06 2014 в 21:07

АААА, НЕ!!! БЕЗ НИКАКВИ УГОВОРКИ!ВИНОВНИТЕ НА СЪД И В ЗАТВОРА!!!!

24.06 2014 в 19:54

Добре е да се знае все пак с факти, за кого става дума:

Сергей Дмитриевич Станишев е гражданин на СССР по рождение. През 1996 г. е придобил българско гражданство, като се отказал от руското, което е придобил след разпадането на СССР.

Син е на Димитър Яков Станишев, от село Щука, Струмишко, партизанин в отряда „Чавдар“, после секретар на ЦК на БКП и руската еврейка Дина Мухина от Херсон, родственица на немския комунистически еврейски клан Бронщайн.

През 1989 Сергей е завършил Московския държавен университет, като темата на дипломната му работа била "Ролята на униформата в Съветската армия".

В семейството му се говорело винаги на руски. Чуждото гражданство го спасило от казарма, нямал никакъв трудов стаж преди да стане премиер на България.

Злите езици говорят, че общувал интимно с Кристиян Вигенин, Азер Меликов и костинбродския шоумен Азис.

24.06 2014 в 17:26

Абе IP,ти очевидно не си запознат с факта,че съсела е син на Димитър Станишев - един от най-големите и жестоки комунистически изроди от недалечното ни тъмно минало... и в този ред на мисли съм сигурен,че той се гордее с възпитанието и поведението на това изчадие!

24.06 2014 в 16:53

Как, бе IP, ами нали точно майка му и баща му сътворили и "възпитали" този извратеняк! Тя сигурно ужасно се гордее с него. Комунисти, разбираш ли? Друго семе, друг биологичен вид!

24.06 2014 в 16:31

Добре, че този "човек" Станишев живее в днешния ден. Вминали времена щеше да сътвори ужасии. Такова човешко падение, придружено от способност да оправдаваш всичките си постъпки, буди в мен ужас и е характерно за най-чудовищните представители на човечеството. Не може ли поне майка му да го напляска!!!!

24.06 2014 в 16:25

Плъховете първи напускат потъващия кораб.