Quantcast

Едни реформатори се борят за съдебна реформа, други броят пингвини

Владимир Йончев Последна промяна на 09 декември 2015 в 22:01 11613 13

В най-съдбовния за Реформаторския блок ден, в който:

Правосъдният министър Христо Иванов подава оставка, защото съдебната реформа отиде в историята;

Лидерът на ДСБ Радан Кънев излиза в опозиция, защото коалиционните му партньори не могат да осъществят съдебната реформа;

Се говори, че още министри ще напуснат кабинета и управляващото мнозинство се разпада;

Се говори, че някои депутати от РБ няма да последват Радан Кънев и Реформаторския блок се разпада;

Отново хората са по улиците за същото нещо, заради което бяха и преди 2 години;

Та точно в този ден видният реформатор и депутат от ДСБ Борис Станимиров, е избрал друг начин да защити интересите на избирателите си.

Препечатваме съобщението, което той пусна във Фейсбук преди малко и прилагаме скрийншот, докато не го е изтрил.

"Качвам се след минута на първия самолет от каскада пътувания в посока Антарктика като част от 24та Българска експедиция. Освен лудницата около Конституцията, сутринта се събудих с блокирана кредитна карта. Благодаря на Левон Хампарцумян и хората от Булбанк и Борика за светкавичната реакция по извънредно преиздаване на пластиката в разрез с всякакви срокове! Работете със сериозни хора и институции! Рано или късно виждате ползата от това."

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.12 2015 в 09:51

направо избихте пингвините с тази простотия. депутат отива на научна експедиция, която е подготвяна цяла година. какво отношение има това към излизането на партията му в опозиция?! може би преди година е следвало да предвиди, че бойко и местан ще се прегърнат в деня, когато заминава??? безумно тъпи станахте в този сайт, проверете си хората, които сте събрали да пишат тук

11.12 2015 в 12:47

Добронамерен съвет: От тук нататък единственият полезен за България ход е, РБ да остане в правителството, но като негова вътрешна опозиция (подобно на ПФ). В противен случай ГЕРБ ще бъде изконсумиран без остатък от мафията и ще повлече за дълго към дъното целия народ !

10.12 2015 в 07:50

Слагайте по едно "реклама"/"платено съобщение". Лайното е депутат, може да се обади на мазния арменец и затова са му преиздали картата на часа.

Я пробайте вие тоя номер да видим какво ще ви каже "сериозната банка".

10.12 2015 в 05:51

след събитията в бургас преди години .... не ща и да чуя за уникредитбулбанк.

10.12 2015 в 02:18

А новината е за по-маловажното събитие...
В същия този ден, докато правосъдният министър подава оставка и изобщо докато се гласува "реформата", премиерът Бойко Борисов бил на мач на Бистришките тигри. Дори само заради тази (поредна) неадекватност в друга държава можеше да му поискат оставката или най-малкото едно публично извинение.

Както и с джиповете - да, нагло и скандално е. Но сумата е нищожна на фона на сумата от 250 млн. лева за тунела от 2 км в Кресненското дефиле. За същите пари в Норвегия, при далеч по-тежки условия, през 2000 г. е открит за ползване 16 км тунел, и то изключително качествен. Разбира се, Лили Павлова обяви да не се драматизирало около цената на тунела. Защо е приблизително на десеторна цена... еми не е драма :)

10.12 2015 в 00:36

Значи за протеста и дума няма обелена на сайта, ама за (вероятно отдавна планираната) екскурзия на депутат има скандална новина!

10.12 2015 в 00:22

Самолетът му е излетял в 19,15. Значи е бил в зала. Много жълто бе. Ще видим разпечатките кой как е гласувал и после ще коментираме.
Пък и дори да е отсъствал, нищо нямаше да се промени като резултат, това не са командировките на Делчев, а Антарктида. Колко от вас ще оставят тази възможност, за да демонстрират нещо. Станимиров е депутатът, който само седмица след влизането си в парламента внесе законопроект за изучаване на комунизма в ччасовете по история, който имаше същата съдба като промените в съдебната власт.

10.12 2015 в 00:15

Браво Борисе, че в деня, в който стана кристално ясно, че най-важната реформа за България, няма да се състои и Герб + ДПС + ПФ + АБВ + БСП + Атака + БДЦ ще крепят статуквото с всички сили, каквото и да струва това на България ... за теб е важно да се похвалиш къде отиваш на екскурзия (с държавни пари предполагам) и дерта ти е няква карта.
Браво Радане, че и във водената от теб партия ДСБ има случайно попаднали неадекватни тъпаци.

10.12 2015 в 00:11

Експедициите до там самод едва ли са кога 'има полет', та го разбирам чуека. Да се занимаваш с наука и да помагаш за общото благо виждам аз, а вие що не коментирате някой от ДПС кво прави във същият този момент.

09.12 2015 в 23:10

Успявате от потенциално интересна новина да направите бълвоч. Човека явно тръгва към Антарктика, не вчера да е решил да си ходи на село.
Ако всеки един от дупедантите направи такова пътешествие може и да им се проясни в мъстните тикви. A Кой ще го пращаме без зимна екипировка? :)