Майката на трите деца, държани в плен, е арестувана за убийството на дядо им

OFFNews 22 февруари 2018 в 11:32 11519 9

Майката на трите деца, държани в плен, е арестувана за убийството на дядо им

Майката на трите деца, които за държани в домашен плен, е задържана за убийството на баща си. Мъжът беше открит мъртъв, след като съобщи, че трите му внучета са държани в плен от родителите им, не ходят на училище и не контактуват с хора от външния свят.

Тялото на 87-годишният мъж, който е баща на майката на децата, беше открито от полицията снощи в апартамент в столичния кв. "Люлин". 

Арестуван по подозрения за убийството е и мъжът, с когото майката живеела. 

По информация на полицията трите деца на възраст 14, 15 и 19 години. Те са живеели затворени в жилището в последните няколко години.

Най-голямото дете е момиче и в момента се намира в 9-о Районно полицейско управление в София, съобщава БНР. Двете по-малки деца са предадени на социалните служби в столицата и са настанени временно в специализиран дом.

Децата са асоциални и почти не разговарят.

За момента не са ясни причините за действията на майка им, която ги е държала заключени в жилището в "Люлин". По информация на социалните служби родителите били адвентисти, а сигнал за държането на децата в плен е подаван от съседи още преди пет години.

Сигналът за убийството на възрастния мъж, който е дядо на трите деца, е получен вчера около 17.00 часа. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

8

Лопе де Вега

22.02 2018 в 17:06

Гледай сега, духчо, много са нещата, които не знам, но явно си доста по-млад от мен и затова не си изцяло осведомен за развитието на тоталитарната система у нас. Най-главните другари - Брежнев и след него нашия тошко ни обещаха, че през 1980 г. ще заживеем при комунизъма, та така и стана. В самото начало на комунизъма повишиха цените средно с 10 % и стана развито ... и т.н. Думата ми е, че не съм аз, който позволява или напротив да е имало или не комунизъм . Простичката истина е, че много дълго ни лъгаха какво именно строим, за какво по-точно се трудим. Те така!

На прекрасния град Варна - пожелания за напредък и богатство!

Поздрав!

29216

5

Лопе де Вега

22.02 2018 в 14:18

Духчо, адвентистите си имат молитвен дом в София открай време и при комунизъма никой не ги закачаше. Може би е имало ушенца сред тях, но нищо повече. Така че, заповядай в София, иди на Солунска и виж с очите си. А ако си софиянец и не си виждал дома им... неам думи.

Поздрав!

12329

4

Шопа

22.02 2018 в 12:45

А кой мързелив и безотговорен п*и преди 5г. си е бъркал по дупките. Сега човека щеше да е жив...
На ви по 40 заплати , тулупи недни ..
Нека сега Груйо да го броят за съучастник...