По случай 20-годишнината: Безплатни прегледи в плевенската университетска болница

OFFNews 29 май 2023 в 16:02 724 0

акад. Григор Горчев

Снимка УМБАЛ "Св. Марина"

акад. д-р Григор Горчев, основател на УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен

С безплатни прегледи ще отпразнува своята 20-та годишнина университетската болница "Св. Марина" в Плевен. Консултациите ще се извършват в направленията „Гинекология“, „Хематология“, „Хирургия“ и „Урология“ срещу предварително записване.

Болницата ще стартира своя празничен месец на 8 юни, когато пациентите на лечебното заведение ще имат възможността за безплатна гинекологична консултация с лекари от отделенията по акушерство и гинекология.

Желаещите да се възползват от хематологичен преглед, от своя страна, ще могат да запазят час за безплатен преглед на 15 юни със специалист от клиниката по хематология.

На 22 юни УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен ще проведе целодневни безплатни консултации по съдова, коремна и гръдна хирургия с водещи специалисти на болницата, а на 29 юни възможност за среща със специалист ще имат пациенти нуждаещи се от урологичен преглед.

Заинтересованите пациенти ще могат да запазят предварително своя час за преглед във всяко от четирите направления на тел.: 0700 20 006; 0648181 или 064805666.

Смятам, че няма по-подходящ начин да отбележим юбилея на УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен. Организирането на Дни на отворените врати е изключителна възможност да предоставим нашата ценна експертиза на общността и да дадем възможност на колкото се може повече хора да се възползват от компетентни медицински специалисти, посветени на тяхното здраве и благополучие вече цели 20 години, коментира акад. д-р Григор Горчев, основател на УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен.

Серията от безплатни прегледи през месец юни ще постави началото на дългосрочна инициатива от страна на УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен.

Болницата ще подсигури на своите пациенти Дни на отворените врати във всяко едно от отделенията – „Кардиология“, „Гинекология“, „Акушерство и неонатологията“, „Урология“, „Онкология“, „Гастроентерология“, „Анестезиология“, „Хирургия“, „Образна диагностика“, „Реанимация“, „Микробиология“, „Диализа“, „Патологична и клинична лаборатория“, както и „Медицински център“.

Шанс да посетят Дните на отворените врати ще имат и кандидат-специализанти в съответните направления.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови