33-годишна търновка роди 11-тото си дете на 29 февруари

OFFNews 01 март 2024 в 11:02 1821 0

бебе

Снимка Pixabay

Бейби бум

Бейби бум отбелязва родилното отделение на великотърновската болница. На 29 февруари 11-тото си дете е родила 33-годишна жена, казва старшата акушерка Албена Василева.

Многодетната майка е имала 14 бременности, но е направила три аборта по желание. 

Децата са от един и същ съпруг, тя се грижи за всички, няма дадено в дом дете. Всички посещават ясли и детски градини. Най-голямото дете, което е на 17 години, вече има собствено поколение, така че майката е и баба, разказва акушерката пред Нова телевизия. По думите ѝ родилката не се притеснявала как ще отглежда 11-тото си дете.

Друга жена, родила на вчерашната дата, е Мила Георгиева, която избрала да ѝ бъде направено секцио на 29 февруари.

Смятам, че датата е уникална и ще донесе голяма късмет на детето. Все пак на тази дата е роден Джоко Росич. В интерес на истината имахме лек спор с таткото за датата, но аз раждам, така че аз взех решението, казва Мила от Дряново, която отрича изборът на дата да има нещо общо с пестеливостта на габровци.

От началото на годината в изцяло обновеното родилно отделение на МБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" са се родили 142 бебета. Ден очакваме още 4 или 5 раждания, отделението е препълнено, казва старшата акушерка Албена Василева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика