Опит за шиканиране: Княгиня Калина бави повдигането на обвинение срещу нея

OFFNews 23 август 2023 в 13:37 6810 1

Калина Сакскобургготска

Снимка БГНЕС/архив

Калина Сакскобургготска

Калина Сакскобургготска отлага привличането ѝ като обвиняема за шофирането в нетрезво състояние в курорта „Боровец“ миналата събота, съобщи БНТ.

Дъщерята на бившия премиер Симеон Сакскобургготски наела адвокат от известна софийска кантора, която обаче уведомила разследващия полицай, че в момента се намира в чужбина и иска друг ден, в който двете да се явят за повдигане на обвинение на княгиня Калина. Подобни отлагания са честа адвокатска практика в опит за шиканиране на делото.

Княгинята бе призована да се яви днес, за да ѝ се предяви обвинение за причинената от нея лека катастрофа, при която дрегерът показа 1,5 промила алкохол в кръвта ѝ.  

Очакванията са обвинението срещу Сакскобургготска да бъде повдигнато следващата седмица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

645

1

wakeup

23.08 2023 в 18:53

Престанета да я наричате княгиня тъй като тя де юре не е, както и баща и не е цар, тъй като никога не е бил коронясан Поради исторически факти, които няма да цитирам, тъй като всеки може да ги откриe, те са съвсем обикновени граждани Просто в мегаломанията си българите го назоваха цар както и квадрат 5 българския Лувър а някакви скални образувания нарекоха българската Кападокия и прочее комплексарски сравнения
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика