Иван Киров: "Наглите" са искали мен, но са отвлекли баща ми

ОFFNews 01 март 2015 в 18:19 4173 0

Киро Киров и Иван Киров

Вероятно е мене да са искали да отвлекат, но не са успели, защото пред къщата ми имаше охрана, било е по-трудно. Предишният ден ми се случи случка на светофара, за която никой не знае – удариха ме отзад. После приятел ми каза – това е било твоето отвличане, но аз точно тогава реших да не сляза, разказа още Киров-син.

Това заяви Иван Киров, синът на отвлечения преди 6 години от „Наглите” бизнесмен Киро Киров, в ефира на Нова телевизия. 

Няма списък с отвличания, това са автокраци от Люлин, тук става въпрос за пари, те не си набелязват някого, отвличат на базата, на която се краде кола, твърди Иван Киров.

Ние не се пазим, лесни сме за проследяване. Похитителите са си пили кафето в нашия бар. Когато баща ми си тръгва, там е бил един от тях и пише смс: чакайте го пред тях. Вижда се на камерите, че някакъв седи с два телефона. Ей така, елементарно е станало, обясни Иван Киров. 

Самият Киро Киров разказа, че първите думи на похитителите към него били: "Спокойно, това е отвличане за пари. 5 млн. евро".

Според него обаче над „хората от „Люлин” има и други.

Не знам дали са Люлински или други, но лично смятам, че има някой над тези, които са съдени. От друга страна смятам, че без помощ от полиция това е труден процес. Държавата ги осъди да платят обезщетение. Нищо не е платено. Там бяха намерени една писалка и запалка, които струват много пари. До ден днешен никой не ми ги е върнал. Освен това парите от откупа в началото на реалната депресия ни дойдоха много силно, твърди Киро Киров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови