Джип блокира кръстовище в София, прокуратурата се самосезира

OFFNews 20 август 2020 в 18:32 7141 1

Софийската районна прокуратура се самосезира и образува досъдебно производство за случай от днес, в който шофьор на джип блокира движението на кръстовище в София. 

В телевизионно предаване, излъчено на 20 август в ефира на национална телевизия се вижда как на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Георги С. Раковски" в София, шофьор на джип извършва непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като блокира движението и създава няколко предпоставки за пътни произшествия, посочват от прокуратурата.

След като прави опит да се включи в движението, колата блъска спрял на пътя лек автомобил, в който има жена. тя излиза от колата, но мъжът не спира, а потегля в посока площад "Славейков". 

Деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост, добавят от СРП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2910

1

П

20.08 2020 в 19:32

"След като прави опит да се включи в движението, колата блъска спрял на пътя лек автомобил, в който има жена. тя излиза от колата, но мъжът не спира, а потегля в посока площад "Славейков".
стига глупости...опитвал бил той да се включи в движението, абе ей! При положение, че блъска колата на два пъти и то на човека, с който имаше спор...а на всичкото ОТГОРЕ имаше и жена вътре и съм сигурен ,че г-н Карам Джип е видял още при спора, че има втори човек в колата...според мен това е опит за убийство. Но нали човека е човека на човека на човека с връзките, ще бъде САМО глоба за непристойно поведение. Според мен този човек заслужава затвор за няколко годинки и книжката доживот...А ако се замисли човек можеше и затвора да доживотен, добре че жената реагира бързо.