Безплатна конференция за дигитален маркетинг на 2 юни в София

OFFNews 28 май 2018 в 19:09 2574 0

Digital Pro – конференция за дигитален маркетинг, ще се проведе на 2 юни (събота), в София, в сградата на Международно Висше Бизнес Училище. Конференцията е напълно безплатна, но с предварителна резервация за присъствие на място. При положение, че всички 220 места са изчерпани, всеки желаещ може да проследи конференцията онлайн – отново чрез регистрация.

Дигиталният маркетинг като азбука, като история, като бизнес, като развитие, като част от една огромна прогресия – ще бъде представен от млади и вдъхновяващи българи. Те ще бъдат лекторите и специалистите със своите професионални познания и натрупан опит, а тяхното присъствие е изпълнение на една от целите на събитието. На едно място, в един ден, те да покажат и да споделят своя опит, своя поглед в една постоянно развиваща се дигитална среда, която става все по-достъпна за хора с различни идеи, но и все по-специфична.

Представяме ви водещите лектори и тяхната подредба спрямо предвидената програма и темите, с които те ще се представят пред аудиторията в залата и онлайн. Конференцията ще бъде открита от Мирослав Запорожанов (Zapomedia) с темата „Как да създадем успешна онлайн маркетинг стратегия?”. Той ще се появи и по-късно през деня, за да представи темата: „Как да правим ефективен email маркетинг през 2018г.?”

Подред в програмата, участниците и техните теми:

Пламен Бързев (Design Connected) – Как успешно да оптимизиране дизайна на нашия сайт за повече продажби?

маг. инж. Евгени Йорданов (Adamanta) – Как успешно да оптимизиране дизайна на нашия сайт чрез SEO маркетинг?

Александър Славов (All Channels) – Как да правим успешен Content & Creative marketing през 2018г.?

Ивелина Манова (Accella Digital) – Как да правим ефективни GOOGLE AdWords реклами през 2018г.?

Стилиян Запорожанов (Zapomedia) – Как да правим ефективни FACEBOOK реклами през 2018г.?

Мария Атанасова (7Talents/NetInfo) – Как да правим успешен Video Marketing през 2018г.?

Дечко Стефанов (EasyAds) – Kак да анализираме правилно нашия сайт чрез GOOGLE Analytics?

Мартин Попов (Interactive Share) – Как да бъдем успешен Digital Account Manager в агенция?

Николай Илиев (CloudCart) – Как да създадем успешен онлайн-магазин?

Никола Романов (Trak.ink) – Как да създадем успешен Dropshipping Business?

Защо да дойдете ли? Защо да присъствате онлайн? Главната цел на Digital Pro е да представи и предостави възможности, съвети, концепции за по-ефективен дигитален маркетинг за цялата 2018 г. Тематичният обхват е подреден така, че да обхване най-важните съставни части на маркетирането, чрез които любители, професионалисти, предприемачи, startup компании и всички, които имат интерес, да се реализират в онлайн среда, и да създадат печеливш бизнес.

От конференцията можете да научите ефективни съвети за това как да създавате успешна маркетинг стратегия, в зависимост от вашата пазарна ниша. Може да получите съвети и препоръки за по-успешна онлайн реклама. Конкретни наставления за по-предно класиране в търсачките. Качествено използване на видео маркетинга, който се разраства с всеки изминал месец. Още за вас: оптимизация на сайт, така че да генерирате повече трафик и да реализирате повече продажби.

За кого е подходяща конференцията Digital Pro?

При положение, че сте професионалисти в областта на маркетинга и работата ви е свързана с PR дейности, реклама, консултации в сферата на онлайн-пазаруването, то можете да научите много за актуалното и задаващото се като тенденция през 2018 г.

Съдържанието на конференцията е подходящо за бъдещи професионалисти в сферата на онлайн маркетинга, за студенти и ученици в по-горни курсове, които вече са се ориентирали към представителната страна на бизнеса.

Startup компании и малки бизнеси, които имат нужда от по-добро представяне и нямат достатъчно познания, също могат да се възползват от възможността, напълно безплатно да придобият така необходимите им знания. За хора създаващи онлайн проекти, за любители, за IT специалисти, които биха искали да видят и другата страна на своя труд.

Международно Висше Бизнес Училище се намира на улица „Винсент Ван Гог” №7 (до мол Парадайс, Метростанция "Витоша", BWM Шоурум и магазин BILLA). Всичко което ви интересува относно регистрацията и програмата, и за повече информация относно събитието, посетете https://digitalpro.bg/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!