Quantcast

Зовът за помощ срещу бежанците на 16-годишната германка, който ФБ цензурира

"Къде са немските мъже, за да ни защитят?"

OFFNews Последна промяна на 24 януари 2016 в 15:23 23295 34

В интернет пространството от няколко дни насам се върти 20-минутно видео, записано от 16-годишното германско момиче Биби Вилхайлм, в което то разказва за страха, който тя и други нейни познати изпитват от бежанците, които са се настанили в Германия.

Биби в прав текст заявява, че Ангела Меркел унищожава Германия, а след 18:00 часа вечерта я е страх да излезе по улиците. До момента на различни места клипът е гледан стотици хиляди пъти, а хиляди коментиращи под него заявяват подкрепата си за думите ѝ, като много други жени и момичета пишат, че в техните страни се чувстват по същия начин - уплашени и  тормозени от мигрантите и някои от чужденците, които от години живеят в държавите им.

"Моля ви се, помогнете ни, много е  трудно да живееш като жена вече... Къде са немските мъже, за да ни защитят", са само част от думите на девойката, която описва своите сблъсъци с мъже и момчета мюсюлмани.

Тя дава различни примери със себе си и други нейни познати 15- и 12-годишни момичета, които са били нападани или обиждани от мюсюлмани, тъй като са ходили по тениски през лятото или по друг неприличен за арабите начин, като пита риторично "защо ние, децата, трябва да растем в такъв страх".

"Не мога да разбера защо го правят. Но по-важното е, че не мога да разбера защо Германия не върши нищо! Защо Германия стои отстрани и гледа, без да върши нищо? Моля, обяснете ми защо. Мъже на Германия, тези хора убиват децата и жените ви, нуждаем се от защитата ви. Политиците живеят сами по вилите си, пият си коктейлите и не правят нищо. Не знам в що за свят живеят, но моля ви, хора, помогнете ни, направете нещо", казва тя.

Според нея полицията също е безсилна. Униформените признавали, че има проблем, но го пренебрегват, като някои от тях дори се смеят на момичетата, потърсили помощ, и ги наричат глупави деца, които не разбират.

"Благодаря Ви, Ангела Меркел, че убихте Германия. Не Ви уважавам вече. Не мисля, че осъзнавате какво сторихте, не виждате как се промениха животите ни. Отворете си очите, това нормално ли е - трябва ли аз, на 16 години, почти 17, да се страхувам да изляза от вкъщи? Не, не е нормално, Вие убихте Германия. Мъже, моля, помогнете на жените си, на децата си. Страх ме е, приятелите ми имат същите страхове, шокирани сме от случващото се. Надявам се това видео да ви убеди и ужасните случки да спрат", завършва Биби.

Видеото набра още по-голяма популярност, след като на много места се посочи, че Фейсбук е изтрил оригиналното видео на Биби заради новата си политика против "речта на омразата". Така в момента профилът на момичето също не може да бъде открит, но различни хора и страници разпространяват казаното от нея.

Представяме ви видеото на 16-годишната германка на немски, с английски субтитри.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.01 2016 в 09:42

Димитър Колев, само да уточня: т. нар. русаки" са си немци, наследници на немски преселници в Русия от времето на Екатерина 2-ра. От 91- имат право на завръщане в Германия, с осигурена работа и безплатно изучаване на немски,защото езика който знаят ( освен руски) е "мъртъв" , консервиран немски от преди 250 години.Все едно днес някой бесарабски българин да ти говори български...

25.01 2016 в 13:31

Парадокс. Надеждата на германците вече е насочена към РОССИЯ. Съюзът DEUTSCHE FATHERLAND с РОССИЯ е единственото спасения на ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. ФАЩ сами без да искат тласкат Германия в обятията на Дядо Иван.

Германците от немай-къде ще бъдат принудени или да изчезнат от картата, или да потърсят СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО със своя бивш враг №1. Тогава идеята на Фюрера за "Европа от Урал до Атлантика" ще се реализира от самите русо-германци. Всъщност германци и руснаци са от ОБЩ ЕТНОС - северен тип. Това е генотипът на НОВАТА НОРДИЧЕСКА ШЕСТА РАСА.

Хитлер не е бил прав, че славяните били "нисша" раса. Всъщност външно между славяни и арийци няма никаква разлика. Фрау Ерика и Наташа, Ханс и Иван си приличат като две капки вода. Високи, руси, със сини очи. Немската върхова техника + руските неограничени ресурси ще създадат НОВА ВЕЛИКА ЕВРОПА - лидер на прогресивното човечество по света.

С ВАС СМЕ, ДРУЗЯ и КАМЕРАДЕН!

25.01 2016 в 13:12

"...тези хора убиват децата и жените ви..."

Съвсем правилно са го цензурирали. Това са клеевети целящи само едно - насаждане на омраза и призиви към насилие срещу хората заради произхода им. Така ксенофобска тъпа патка трябва да е в затвора.
Обиждали ги били по улиците, защото ходели облечени като проститутки - ми те какво очакват? Да ги третират като монахини ли? Ами нападенията срещу имигранти? Там НАИСТИНА има пребити и убити жени и деца. И тях наистина няма кой да ги защити.

25.01 2016 в 13:10

Много силен коментар за случващото се дава видния немски политически експерт и публицист Ханс Вебер.Той казва на немските мъже са им отрязани топките.Това става през 1945 г с краха на Gермания .Всеки германски канцлер е принуден да подписва при встъпване в длъжност Че ще се подчинява на Американския конгрес и ще изпълнява нарежданията му.До 2088 г трябва при поискване да предоставя златния си резерв на САЩ.Германия на Бисмарк е пред унищожение.Колкото и парадоксално надеждата на германците е в Русия и преодоляване на юридическите парадокси чрез ГДР.Сега си обяснявам защо западно германския канцлер Вили Бранд беше съветски шпионин.Защо предшественникяа на комсомолската активиска Ангела Меркел
живее и работи в Русия.Сигурно геносе Меркел не знае как да се справи с лумпенската паплач нахлула в Германия.Просто и са вързани ръцете. Не е необходимо човек да мисли за конспирации.Та всяка година Германия привежда на победителите САЩ 30 милд.евро репарации.Немците са си немци и ще намерят изход от този труден наложен им от юдеите проблем.Съюза с Русия е неминуем.

25.01 2016 в 11:37

Голяма боза е това видео. Хубаво е, че ни го предоставихте. Всеки да го разбира както иска. За мен е долнопробна каша от истински и измислени проблеми с цел събуждане на ксенофобски реакции. Човек би помислил, че преди да има мигранти в Германия е имало само безполови същества, ама темата е дълга и многопласова.

25.01 2016 в 10:59

Чао Европа!

25.01 2016 в 09:58

Браво на момичето! Колко от всички, гледали видеото, мислят за страната си? Колко хора биха задали въпрос на управляващите "Защо съсипвате България, вразумете се! Знам, че можете да плюете, попържате, да пишете гадости, но можете ли да искате сметка на хората, които уж ни управляват или е по-лесно да отидете на терминал 2.
Интересно дали в Германия има терминал 2 и защо това момиче не го предложи като вариант?
Колкото до Балкански, май и той изгуби дар слово.

25.01 2016 в 09:57

"Мъже на Германия, тези хора убиват децата и жените ви, нуждаем се от защитата ви."
--------------
Нормално е да я цензурират - изказва лъжи в публичното пространство. Даже трябва да я съдят! Колко убити жени и деца има от мигрантите?

25.01 2016 в 09:09


Източник http://www.jihadwatch.org/2016/01/germany-muslim-migrants-defecate-in-pool-invade-girls-changing-rooms

“Плувен басейн в Германия забрани достъпа на мигранти, след като група мигранти – мъже и жени бяха заснети от охранителни камерив плувния комплекс Йоханисбад в Звикау, Саксония. Камерите са заснели неприемливо поведение, включително мастурбиране в джакузито. Кадри от друга част на комплекса показват мигранти, които ходят по голяма нужда в детския басейн и извършват сексуални посегателства срещу клиентите на басейна, пише „Билд““

25.01 2016 в 08:33

Ха как би изглеждала Гери Никол ако живееше в нормална държав!