Станишев: Участвам в тази кампания, защото ме е срам (видео)

Последна промяна на 09 май 2013 в 21:17 2274 4

Специално за закриването на предизборната кампания на Коалиция за България, в  зала 1 на НДК пя Лили Иванова
Специално за закриването на предизборната кампания на Коалиция за България, в зала 1 на НДК пя Лили Иванова

Аз не се боря за власт. Днес не става дума просто за това да свалим ГЕРБ. Участвам в тази кампания от чувство за срам. Вие не се ли срамувате от случващото се в България? 4 години ни принуждават да живеем в лъжа.

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в зала 1 на НДК по време на закриването на кампанията на социалистите в София.

Борисов и останалите ни внушаваха – градим България, борят престъпността. Питам обаче хората – днес вие по-добре ли живеете и не срещам положителен отговор. Днес имаме ясна кауза - да върнем България на хората, изтъкна председателят на БСП.

За последната година 4 пъти обиколих България. Видях хора, които се страхуват, че ще бъдат наказани за своето мнение. Видях хора от дребния и среден бизнес, които казаха, че са рекетирани всеки ден. Видях учители, които трябва да подписват декларации за лоялност към ГЕРБ, за да запазят работата си. Днес на две трети от българите им е дошло до гуша, защото Борисов се прави на народен човек, но ограбва най-бедните, каза лидерът на БСП.

След изборите, когато свалим Борисов и Цветанов от власт, ще направим правителство начело с Пламен Орешарски - държавник, който мисли за държавата, може да осигури икономическо развитие и да осигури грижа за тази, които имат нужда от помощ, отбеляза още Сергей Станишев.

Той разказа и виц: „Как се нарича човек който има воля, но няма акъл - луд за връзване”.

След политическите послания, специално за закриването на предизборната кампания на Коалиция за България, в зала 1 на НДК пя Лили Иванова.

Преди закриването на предизборната кампания млади социалисти изписаха с телата си цифрата 5 (номера на бюлетината на социалистите) пред НДК.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.05 2013 в 08:04

Един път и Станишев да се засрами от това, каква голяма е заслугата на неговата партия и на самия него за сегашния хал на българския народ и на България! И с пълно право. Защото основно на неговата партия и негова лична е заслугата за заробващите договори и харчове за топлоцентралите, за Цанков камък, за петрола и за Белене. А до голяма степен и за слънчевите електроцентрали, които, както се оказва, могат да поизвеждат ток и през нощта. Но само едно срамуване е абсолютно недостатъчно. Ако иска поне малко да изкупи своята вина, по-добре е да се върне там, от където е дошел – в някоя от държавите на бившия СССР, като отведе със себе си Румен Овчаров, Пламен Орешарски и десетината социалистически кречетала, които наподибяват нещо като навита латерна и говорят често пъти без връзка с главния мозък.
А ако иска да изкупи още по-голяма част от вината си, за която с право се срамува, да убеди бившия си партньор, Симеон Сакс Кобург Готски, да направи същото, но в западна посока, като завлече там и своята любима Меглена Кунева–Пръмова, а ако може – и Даниел Вълчев, а и цялата банда, съставяща елита на ДБГ.
Е, все пак ще ни остане Симеон Дянков, но сам, без Бористов, той всъщност нищичко не може да направи.

10.05 2013 в 13:26

И трябва да те е срам, гнидо гнусна!!!
Ти си национален предател, това е истината, овен ако не се отеждествяваш като руснак. Боклук!
Ти ще ми говориш за срам, който оглозга Черноморието ни, толерираше бандитите, раздаде 2 милиарда на Белене без обществени поръчки и подписан договор, твърдеше, че между Батко и Братко няма конфликт на интереси.
Най голечите боклуци сте ти, Р.Овч. И Румен Петков - алкохолика, пикаещ във фонтаните.

09.05 2013 в 23:07

Станишев и срам...
Този и гол до НДК очаквам да се съблече, само и само да захапе кокала.

09.05 2013 в 21:53

Отдавна не бях виждал хамстер-педал до черна дърта, ама МНОГО дърта хлебарка.