Спортисти на ЦСКА в центъра на атентата: Излезе един въоръжен с два ножа, бяхме като в екшън

Михаил Таков и Радослав Пантелеев са били затворени 7-8 часа в парламента

OFFNews 23 март 2017 в 16:05 3280 2

Снимка cska

Треньорът по бокс Михаил Таков и състезателят по бокс Радослав Панталеев са били в центъра на атентата, който разтърси Лондон вчера.

Михаил Таков е председател на боксов клуб ЦСКА и в момента е в Лондон, където довечера армеецът Радослав Панталеев излиза за четвъртия си мач на полупрофесионалния ринг срещу Валентино Манфредона от Италия, пише сайтът cska.bg.

Вчера Михаил Таков и Радослав Панталеев са се оказали в епицентъра на терористичния акт в английската столица.

Те разказват какво се е случило, първо са дали пресконференция за мача и след нея са излезли навън да чакат автобуса си. Именно в този момент започва атаката.

"В един момент все едно взехме участие в екшън филм. Чуха се гърмежи, в един момент хората започнаха да бягат. Излезе един въоръжен с два ножа в ръцете. После ни затвориха в парламента и там прекарахме 7-8 часа, докато се оправят нещата. Когато излязохме вече всичко се беше успокоило", разказва Таков и добавя, че са добре. "Много време ни задържаха, а после всичко беше оградено с хеликоптери, полиция, жандармерия", добавя Таков.

Треньорът разказва, че сега и двата отбора са в пълен състав и няма нито един пострадал. Мачовете също ще се проведат по програма.

Таков разказва още, че състезателят също е добре, но умората от престоя в парламента може да се окаже проблем.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови