Quantcast

Сорос: Европейският съюз ще се разпадне

OFFNews Последна промяна на 12 март 2014 в 19:54 20212 40

Mилиардерът и филантроп Джордж Сорос смята, че Европейският съюз скоро ще се разпадне. 

На презентация в Лондон на своята нова книга „Трагедията на Европейския съюз” Сорос изтъкна, че главният проблем на еврозоната е пропастта между страните-кредитори и страните-длъжници.

В ЕС са създадени толкова мощни финансови и икономически дисбаланси, че съюзът може да не устои и да се разпадне, смята милиардерът.

Според Сорос "острата фаза на финансовата криза" е преминала, но сега ЕС е изправен пред политическа криза.

Тази криза е най-отчетливо забележима в две тенденции: трудностите с еврото и проблемните отношения между Великобритания и Европейския съюз. В резултат на това крайно десните партии са в състояние да получат една трета от гласовете във вота за европарламент. Подобен резултат ще окаже огромно влияние върху цялата ситуация в ЕС, което вдъхва голям страх, заключава Сорос.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.09 2014 в 17:32

С тези сбъркани фалшиви ценности, които се налагат, с този духовен упадък и с тази криворазбрана толерантност към всякаква измет, аз лично не се съмнявам, че ЕС е бита карта.Освен ако коренните му жители не започнат да се пробуждат...

14.03 2014 в 15:01

Тук някъде не трябва ли да се намесят администраторите? Явно троловете са си тролове, без значение кой лагер подкрепят...

13.03 2014 в 23:42

Браво ,пОля, с шунда кат на Царя Пушка стволя ! Ти си наистина глобална анал-лизаторка !!! Верно !!!! Требва да се видим некой път на по чаша червено( за тебе) , и да видим твоите анал-лизаторски способности дали не са приложими в по-практичен аспект, разбирш ли... Щото като политически анал-лизатор не си особено.... ефективна, да кажемммм....
А другите помияри !- давайте другарчета, сергейчовци, давайте, браво !!!

13.03 2014 в 15:05

А бе Поля с два чифта мадури, като комунделите-социопати викате на САЩ ЮеСеЙ, то на СССР-то, къде са опитен плацдарм на евреите,да експериментират дали от бляд може да стане човек, как му викате по партийните събрания....аааа, Поля с два чифта ташаци е жид който мрази руснаците и иска да ги унищожи, нема лошо.

13.03 2014 в 14:59

То комундела-социопат е като вълка който ходел след коча, щото мъдете му се клатели и все чакъл да паднат, то и загнилият капитализъм е като мушмулата.
Кумундели кукондели.

13.03 2014 в 13:54

Сега ще се добави и кризата с Русия и всичко ще си дойде на мястото, та и прогнозата му да се сбъдне. Е, и кениецът Обама ще тури едно рамо, за да затвърди водещата роля на ЮеСеЙ и 'сиииичко Ше си до'де на местото. Като как си въобразиха европейците, че ще могат да пра'ат щати?! М? Щати може да има само у съединените щати. Другите трЕбва да слушкат и да се подчиняват. Хеле па на фона на това, е НАТО съвсем е сдало багажа и за пет пари работа не може да свърши.

А бе, както се казваше в Библията:
"Нема нищо скрито, дето на не се открие",
та и ние на още какви работи Ше се нагледаме (ама преди това такива като Сорос ще ги пророкуват...)... :))

13.03 2014 в 13:29

Май е станала правописна грешка - правилната дума е "мизантроп"!

13.03 2014 в 10:55

Абе тоя си го повтаря това като мантра. Мине не мине време и се изцепи - загива ЕС, разпада се ЕС. Те в Щатите отдавна не харесват ЕС, защото това е евентуален техен икономически съперник. Ама какво да правим сега като се разпадне ЕС - да вземем колективно да се хвърлим в Черно море. Той и без това сме на изчезване. Ако може да пипнем нещо от ЕС добре, ако не може, ега ти кахъра, щял да се разпадне. То римската империя се разпаднала след 1000 години, та един ЕС. Ама и САЩ са на път, то се вижда отвсякъде. Както казваше баба ми, жълтите ще завладеят света. И май ще излезе права. Сега каво да правим като за евреите баба ми нищо не е казала.

13.03 2014 в 09:40

Най-вероятно е заложил много пари в долара и понеже той не повишава стойността си, а пада, Сорос започва със словесни атаки.

13.03 2014 в 04:37

Добре бе, борците за ес, какво още не разбрахте, та чак ви убива отзад?
Ми, американските негри не харесват европейците, евреите не ги харесват, китайците не ви харесват, и даже на руснаците писнахте. Които са европейци, и можеха да ви помогнат, ако не бяхте чак толкова педерасти, арабисти, ислямисти, и педофили.
Сега разбира се може да пищите от ужас от две бригади руски десант, а те са по-малко хора, отколкото има в нормална европейска кръчма в петък вечер. А вие вече сте се насрали.