Quantcast

Синът на Янукович: Протестиращите заробиха Украйна

OFFNews Последна промяна на 04 март 2014 в 12:39 2737 7

Снимка Facebook

Виктор Янукович - младши

Протестиращите извършиха въоръжен държавен преврат и заробиха Украйна. Това написа на официалната си страница във Фейсбук синът на бившия украински президент Виктор Янукович – Виктор Янукович младши.

В обръщението си Янукович изразява несъгласието си с новата власт в Украйна и благодари на всички, които подкрепят баща му.

Ето и целия текст на обръщението му:

„Скъпи приятели! Искрено съм благодарен на всички за вашата подкрепа! Искам да се обърна към тези граждани, които независимо от нищо, остават истински патриоти и към тези бойци, които се заклеха пред народа и опазваха реда в страната и останаха предани синове на отечеството си. Всички вие виждате, че в Украйна имаше въоръжен държавен преврат. В това вече никой не се съмнява. Той премина по измислен и подготвен чуждестранен сценарий. Ярък пример за това от недалечното минало е случилото се в Югославия и Сирия.

Случи се елементарна намеса от други страни, от ръцете на профашистки, специално обучени радикално настроени обединения на принципа: колкото по-зле – толкова по-добре! И техните методи са най-разнообразни: съставяне на черни списъци на мои роднини, близки, делови партньори и просто на тези, които са само познати и които нямат никаква връзка с политиката и с моята дейност, физическо отстраняване на опоненти, разбойнически нападения, въоръжени грабежи и т.н.

Върховната Рада на Украйна работи в нелегитимен режим, в нарушение както на новата, така и на старата Конституция на Украйна, без да се занимава с икономиката на страната в последно време. Разбира се, основна задача се оказва отмяната на езиковия закон и преименуването на улиците!

На практика на улиците в градовете на Украйна се случва неконтролируем процес на мародерство, административните сгради са захванати от бунтовници, масово се разрушават паметници на културата и архитектурата, силовите структури са на практика отстранени от изпълнението на преките им задължения. В страната е формирано правителство от самозванци, провъзгласени от демонстрантите. В коя демократична държава сте видели в ръцете на един човек – председателят на Върховната Рада на Украйна, да е концентрирана и законодателната, и изпълнителната власт? Но преди всичко президентът на страната се е самопровъзгласил за такъв в разрез с всички украински закони и с Конституцията. Всички гласувания в парламента преминават под жесток натиск и заплахи, на практика – под дулото на автомати.

Поддръжниците на новата власт не се спират дори пред отвличане.

Насилствено се налагат други културни ценности и вероизповедания с цел да се получи пълен контрол над държавата и народа и на практика – тяхното заробване.

На всички са известни начините за зомбиране и сплашване не само на депутатите, но и на държавните служители, на медиите, на обикновените граждани – на всички инакомислещи, без да се свенят да използват огнестрелно и хладно оръжие.

Съгласен съм с това, че да се управлява една държава не е никак лесна задача, тъй като огромна роля в това играе човешкият фактор. Но не греши само този, който нищо не прави!

Лично моето отношение към родината никога не е било двойствено. Аз винаги искрено съм преживявал благополучието и развитието на Украйна и до ден днешен не съм изменил на моите идеали!“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.03 2014 в 15:46

Е на камиларя разминаването му стигна до матрак в хладилната камера. Ся той ли е бил, друг ли е бил... Няма тяло, няма кости, няма възможност за проверка. :)
Като при Сусама бил Гладен. Прах, море и звезди.

04.03 2014 в 14:47

Великов, ще я приема информацията ти на доверие, та искаш да кажеш че на диктаторите им се разминава, може и да си прав ама едва ли.

04.03 2014 в 13:53

Саиф (Сейф) ал Ислам - чака дело в Зинтан и все още не е предаден на международен съд.
ФуДбалера Саади Кадафи - след бягството си в Нигер по непътвърдена информация е заминал за Мексико.
Хамис Кадафи - убит 1-ви път 10/2011 край Тархуна, убит 2-ри път 10/2012 край Бани Уалид, доказателства за кончината му официално липсват.
Мутасим Кадафи - 1-ва версия, убит заедно с баща си, 2-ра версия, заловен в Сирт 10/2011, доказателства за кончината му официално липсват.
Сафия Кадафи - второата му жена, преминава алжирската граница заедно с дъщеря им Аища и синовете Мохамед и Ханибал, и с техните деца на 29.08.2011 в 7.45 ч. по Гринуич. Официалното съобщение на алжирските власти, разпространено то Франс прес, е че "са приели в страната семейството на Кадафи, за да го препратят в трета страна".
Липсват каквито и да е данни кога и къде са заминали.

04.03 2014 в 13:34

тоя пич ако не си беше бил камшика навреме сигурно щяха да го изгорят жив на майдана. сега си е взел въздух и почва да кудкудяка

04.03 2014 в 13:24

Та да попитам де, някой спомня ли си какво стана със синовете на Камиларя?

04.03 2014 в 13:15

Ох, милото синченце, искаси държавичката на тати, същински славков

04.03 2014 в 12:54

Нещо му липсват 140те хектара на Межигорье.

Друго си е когато семейство Янукович се чувстват свободни зад 5000 беркута охрана а? :D