Шварценегер напуска "Стажантът" заради Тръмп

OFFNews 04 март 2017 в 14:29 8923 5

Американският актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер обяви, че напуска реалити предаването "Стажантът", защото Тръмп все още продължава да има участие в него, съобщи БНТ. 

Американският президент Доналд Тръмп беше в основата на шоуто в продължение на 14 години. 

В него Тръмп се прочу с фразата "Ти си уволнен". 

След като се кандидатира за президент обаче Тръмп беше заменен от Авнолд Шварценегер. Тръмп обаче все още е изпълнителен продуцент на шоуто. 

Шварценегер е републиканец, но категорично отказа да подкрепи Тръмп по време на изборите. Двамата неведнъж си разменяха и остри реплики в Туитър.

Шварценегер е бил уволнен, не е напуснал, реагира Тръмп на новината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

5

Denis Rizanov

09.03 2017 в 11:38

Еми да бяха избрали Арни за президент ама на. Човека е роден в Австрия.


Сега стана ли ви ясно защо по-голямата част от децата на руския елит е роден и учи в САЩ?
)))))

11698

2

Johann

04.03 2017 в 15:01

Уважаеми артисти вкл. Шварценегер,може да сте тлаланливи в декламирането и предаването на думите на даден автор,но стойте далеч от политиката. Излезте от балона в които живеете в имения с огради и армия от бодигардове и отидете на улицата. Нещата са много по различни от това да се правите на либерали и социалисти на приеми в колмпанията на милионери каквито сте и самите вие. Вие сте по загрижени за незаконно влезлите емигранти,наркодилъри, ислямисти и какви ли не още ,отколкото за обикновените хора които работят и плащат такси на тази държава,а и плащат пари за да ви гледат простотиите.Ако нямате публика за нищо не ставате увазаеми либерали. Защо не ги поканихте тези емигранти и всички като тях на които съмпатизирате на раздаването на наградите Оскар или на бала след това. Защото сте лицемери както между впрочем са всички уж демократи като вас.А между другото се видя колко сте смешни при сегашния Оскар когато изпаднете в ситуация където няма написано какво да правите и какво да кажете

 
X

Да помогнем на украинските деца!