Саудитска Арабия призова Русия да прекрати ударите в Сирия

OFFNews Последна промяна на 01 октомври 2015 в 13:06 5752 15

Снимка AP

Саудитска Арабия призова Русия да прекрати ударите в Сирия. Това обяви пред ООН саудитският дипломат Абдула ал-Муалими.

По думите му местата, където Русия е нанесла въздушни удари – Хомс и Хама, не са под контрола на „Ислямска държава“.

„Нашата делегация изразява дълбоко съжаление по повод военната операция, която руските въоръжени сили са започнали в Хомс и Хама – места, които не са контролирани от джихадистите. Авиоударите, доведоха до редица жертви сред мирното население. Призоваваме за незабавно прекратяване и неподновяване на авиоударите“, подчерта Ал-Муалими.

САЩ и Франция също обявиха, че са притеснени от ударите на Русия в Сирия, тъй като те не са по бази на „Ислямска държава“, както беше обявено от руското министерство на отбраната.

В същото време Иран, Ирак и Венецуела подкрепиха действията на Русия в Сирия.

„Ние във Венецуела подкрепяме и аплодираме решението на Русия, това е пътят за спасение на Сирия, изкореняване на тероризма, този нов фашизъм“, обяви президентът на страната Николас Мадуро.

В момента много трябва да се внимава относно появяващата се информация за руските удари в Сирия, предупреди по повод разностранните мнения за руската намеса в Сирия говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков.

Появява се лъжлива информация, трябва да се намерят механизми за координация на информацията, за да не ставаме жертва на неверни данни.

По повод призива на Саудитска Арабия за спиране на ударите на Русия в Сирия Песков заяви, че не е открил изказването на саудитския дипломат, въпреки че го е търсил специално, затова не може да коментира на този етап.

По-късно руският президент Владимир Путин обяви, че информацията за цивилни жертви след руските удари в Сирия не е вярна и се е появила преди осъществяване на ударите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.10 2015 в 14:54

Razrushena vi E Originalnata Darzzava-ZZARSSTVO BALGARIA... Zamenen E ORIGINALNIA GERB ss Nakakvo kopie... Preinachena E ORIGINALNATA BALGARSSKA AZBUKA... Zamenen E ORIGINALNIA BALGARSSKI HIMN '' SHumi Marizza''... Podmenena E Originalnata, TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA... Podmenili ssa ZZELIA vi ZZivot ss republikansska IZMAMA, naglassena ot ILLuminatite... A vie sse Zanimavate ss GLUPOSSTI - Podmeneni ssa SSVESTENITE USSTOI na Darzzavata ot 70 GODINI... Ako ne TRUGNETE ot Tam OTNOVO... Nikoga Nisto Nama da Posstignete, Zastoto ssa vi Otneli OSSNOVATA i Budesteto i ssamo STe SStradate...............................
 

ПРОТОКОЛИ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ

(Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.)

ЗА АВТОРА НА ПРОТОКОЛИТЕ

Автор на “Протоколите на Сионските Мъдреци” е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния в 1856 г, известен между сънародниците си с името Ахат Хаам, т.е. “Единствен всред народа”. Фанатизиран и неуморим агитатор на меродавния библейски (равински) юдаизъм, Гинсберг бързо излиза в първите редове на юдейското ръководство и сравнително млад е приет за член във върховното управително тяло (кагала). Идеите му се отличават с удивителна яснота, простота и праволинейност. Дейността му е крайно смела, трескава, непрекъсната. Изработеният от него план за осъществяване заветните цели на израила, четен в тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел в 1897 г, прави силно впечатление, приема се от мнозинството и му открива пътя към водачеството. От този момент неговото влияние бързо расте и в 1913 г. той е всепризнат и неоспорим водач на юдейството.

Гинсберг подготви и ръководи руската революция в 1904-05 г., която, макар че не успя, разтърси издъно Русия и подготви успеха на революцията в 1917 година.

Той е невидимия ръководител на юдо-масонската дейност в периода на подготовката и протичането на войната 1914-1918 г. Той е и създателя и изпълнителя на руската революция през 1917 г. Умира през 1925 г. в Лондон.

ПРЕДГОВОР

Протоколите представляват кристализирана идеология на юдаизма, извлечена от неизменните и вечните закони на пророк Мойсея, точно такава, каквато ни я рисува 35-вековната еврейска история. С необясним за нашия морал цинизъм, те разкриват грандиозните цели на юдейството, безпощадната жестокост и абсолютната безогледност на средствата за постигането им.

Всеки, който прочете протоколите, остава поразен от дълбочината и яснотата на мислите, неограничения замах, непоколебимата решителност и пълното пренебрежение към целия нееврейски свят. Ледена хладина, бруталност и садизъм вее от всеки ред на тази протоколирана юдейска мъдрост.

Мислите, изказани в протоколите, хвърлят ярка светлина върху най-големите и мъчно обясними религиозни, хуманитарни и политически събития във всеобщата, а особено в новата история. Те са безпогрешен шифров ключ, с който се разгадават сложните социални и икономически проблеми, които създадоха най-големите обществени сътресения във всички европейски държави от ХV век насам.

А. Гинсберг е написал протоколите на малко познатия за самите юдеи староеврейски език, но се е явила нужда да бъдат преведени на френски език, за да послужат като агитационен материал. Агитацията, в полза на идеите на Гинсберг, се е водила и през време на самия конгрес в Базел, на който голямото мнозинство делегати не са знаели староеврейски език. Този именно френски превод по време около Базелския конгрес е попаднал в ръцете на руската тайна полиция, а от нея, в 1901 г., в ръцете на другарите на руския професор Сергей Николаевич Нилус.

За първи път протоколите са отпечатани на руски език през 1901 г. в съчинението на Г. Бутми “Неприятелите на човешкия род”. С. Н. Нилус отпечатва първото издание от тях през 1905 г. Същият отпечатва друго издание през 1911 г, и трето през 1917г, – непосредствено преди революцията. След руските издания протоколите се разпространяват из целия свят. Интересно е, че в Англия те се появяват почти едновременно с руските – през 1906 г. Това обстоятелство, както и незначителните различия в редакцията – но не и в идеите, на многото издания на протоколите в различните страни, дава основание да се предполага, че не само руската полиция, но и други са се добрали до оригиналите.

Протоколите, безспорно, са акт конспиративен, и като такъв могат да попаднат в чужди ръце (като се има пред вид неприкосновеността на юдейските организации, особено в котилото на юдомасонството – Швейцария) само по същия начин, т.е. конспиративно, тайно. Това обстоятелство, което не дава възможност да се представят формални доказателства, юдеите използват, за да отричат автентичността им. И разбира се, другояче не могат да постъпят, защото самопризнанието би било равносилно да подпишат смъртната си присъда.

За действителността на протоколите, обаче, съществуват неоспорими и най-сериозни доказателства – и формални, и по същество. 01.10 2015 в 19:28

На руските военни кораби се монтира ново оръжие, което ослепява врага. То ще се използва за прикритието на военни самолети и кораби, които навлизат в чуждите територии, за взимане на преимущество във военни схватки. На 5 и 6 октомври ще се направи изложение, на което светът ще може да види оръжието. То може да се използва и за осигуряване на видимост в лоши метеорологични условия. Напредъкът на руската армия продължава!

01.10 2015 в 16:37

Кънчо, на кого му пука за силите на Саудитска Арабия и какво общо имат те с руските сили, бомбардиращи вместо ислямистите, противниците на Асад?

Над 5000 руски жители воюват на страната на ислямистите, нали? Е, вярно ФСБ твърдят, че не са повече от 2000 , но пък всеки мислещ с главата си знае, че КГБ (ФСБ) никога не лъже, нали?

Прочие "Герой на Русия" е един много известен ислямист. Същият е поддържан многократно лично от Путин. Противниците му са отстранявани бързо и ефективно (Политковская писала доста срещу него, поради което "неизвестни" я убиват).

E, дано и "Ислямска държава" да ударят поне малко руснаците, след като проверят дали техните хора не са в района на ударите...

01.10 2015 в 14:59

Интересно те защо още са в Йемен и се меся, ако са против тези работи?

01.10 2015 в 14:22

asdas200 значи ако в даден момент не лъжат да ги приемаме за лъжци? Голяма логика няма що. Има едни неща наречени факти които трябва да се доказват. Никой не бива да бъде приеман за безусловен и каквото каже да му се вярва сляпо. Това е голяма глупост. Един пресен пример са несъществуващите оръжия за масово унищожение в Ирак които Американците твърдяха че ги има, но така и не можаха да го докажат.

01.10 2015 в 14:14

На Саудитска Арабия нещо не им харесаха руските удари?Значи са били точно там, където трябва.....

01.10 2015 в 14:08

Да, и СА, където демокрацията цъфти и връзва взе да дава акъл.

01.10 2015 в 14:07

As Russia conducts its first air raids in Syria in committed support to the Assad regime, observers take note of the heavy Russian Navy traffic through Istanbul’s Bosphorus Strait; a key passage from the Black Sea to the Mediterranean.

01.10 2015 в 14:00

Между другото пичое, аз съм в тотален шок и не мога да повярвам на ушите си че единствената разумна и действително проамериканска позиция беше тази на....внимание сега......Доналд Тръмп......Donald Fucking Trump..of all people...

Четете:

""We always give weapons, we give billions of dollars in weapons and then they turn them against us. We have no control. So we don't know the other people that we're supposed to be backing," Trump said of U.S. involvement in the region. "We don't even know who we are backing."

Най-накрая некой да каже: Асад, не е ок, очевидно,ама ние изобщо нямаме никаква представа кои са опозицията и дали няма и те да се превърнат в поредните муджахидини и да наливаме милиарди само за да ни скочат на нас в един момент.

Басимамата.....Доналд Тръмп-гласа на разума в Америка....накъде отива тоя свят аз вече наистина не знам...

01.10 2015 в 13:53

На Ирак нещо не им се услади демокрацията, хаха