Съпругата и майката на Навални: Не знаем дали да вярваме. Те винаги лъжат

OFFNews 16 февруари 2024 в 17:27 5554 0

Навални и съпругата ми

Снимка GettyImages

Съпругата на Алексей Навални - Юлия Навалная и майка му Людмила Навалная не вярват на информацията за смъртта на руския опозиционер. 

 "Не знам дали да вярвам, или не на тази ужасна новина, която получаваме само от руски правителствени източници", са първите думи на Юлия Навалная.

Тя коментира, че в продължение на много години не може да се вярва на руския президент Владимир Путин и на правителството му.

"Те винаги лъжат, но, ако това е вярно, искам Путин и всички около него да знаят, че ще бъдат държани отговорни за всичко, което направиха на нашата страна, на моето семейство. И този ден ще дойде съвсем скоро", заяви Юлия.

Съпругата на Навални призова за обединение международната общност и всички хора, за да "победят това зло". Речта ѝ на Мюнхенската конференция беше посрещната с аплодисменти и овации от публиката.

Светът е категоричен: Убиецът на Навални се казва Путин

Майката на Навални, казва, че синът й е бил "жив, здрав и щастлив", когато го е видяла за последен път на 12 февруари.

"Не искам да чувам никакви съболезнования. Видяхме го в затвора на (12 февруари) на среща. Беше жив, здрав и щастлив", пише тя в профила си във Фейсбук.

Кой е Алексей Навални

Днес в затворническата колония, в която излежаваше присъдата си, почина опозиционерът на режима в Кремъл Алексей Навални, съобщиха световните агенции, като се позоваха на затворническата служба на Ямало-Ненецкия регион. Властта в Москва заяви, че не разполага с информация за причината за смъртта

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика