Quantcast

Рязко ескалира напрежението в Украйна (видео)

OFFNews Последна промяна на 25 април 2014 в 08:47 50283 49

Рязко ескалира напрежението в Украйна

Напрежението в Украйна ескалира рязко след акцията срещу сепаратистите в Славянск и новината, че Русия започва нови военни учения по границата си.

След вчерашните събития дипломатическите отношения между Вашингтон и Москва се обтегнаха още повече.

Руският президент Владимир Путин заяви, че ако режимът в Киев използва армията срещу населението на страната, ще има последствия. Държавният секретар на Съединените щати Джон Кери пък предупреди, че времето на Москва да промени курса си в Украйна изтича. Той разкритикува руските военни учения по границата с Украйна и обвини Москва, че финансира и въоръжава сепаратистите. По думите му, седмица след постигането на споразумение в Женева, Русия не е предприела никакви стъпки за намаляването на напрежението в региона.

Междувременно специализираната операция на украинските сили за сигурност в източната част на страната продължава. В Славянск остават 2500 въоръжени проруски активисти. Те разполагат с няколко бойни десантни машини и автоматично оръжие.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.04 2014 в 23:23

//значи войната е за прочистване на територии от местното население//

Та какво лошо има, то е доказано че блядистанци освен за пушечно месо за друго не стават, но модерните войни не се водят количествени натрупвания а с качествени изменения, значи повече не са необходими,а за бачкатори не стават, време е да се приключват с тях!!!

25.04 2014 в 23:19

Я Лайняният Потник се появи,аба усро ти да не си получил премия за свободни кокошки, та си ходил да снасяш яйца в Крим, та така си запознат с блядистанските зомбита.

25.04 2014 в 22:52

Путин и неговите министри в Кремъл говорят че Русия велика много силни и умни Европа лоша и Америка грозна сила с ЦРУ ,а всичките пари в долари ,всичките олигарси и министри се возят на мерцедес и БМВ най скъпите модели и американски големи джипове,руските коли тарантайки са за оглупелия народ врагът на американците ,всички купуват само италианска мебел и тапети,сакмо чакат отпуските и бягат за дрехи в Европа и на почивка пак в Европа и Америка,Турция.Всичкото злато на Русия тонове се съхранява в Америка,значи войната е за прочистване на територии от местното население,Русия никога няма да воюва с Америка пряко ,ще воюват по еврейски с ръцете на съюзници и подставени сили и народи

25.04 2014 в 22:42

На всички ви сложих по няколко минуса за да и изчвърли по бързо Биг Брадър
Вие не разбирате ли че Русия и Америка не са врагове,идиотите само не знаят.На всичката руска елита парите са в долари ,активите на Русия са в долари и златния запас на Русия е в Америка ,и децата на всички които са на хранилката в Москва и останалите руски градове СЕ УЧАТ В АМЕРИКА И АНГЛИЯ,този театър с враговете на Русия е само за глупавия пиян руски народ и като подгонят някой руски министър или олигарх бягат в Европа и Америка ,значи руския народ враг на американския а властите приятели,ами в Русия всички работят и спестяват в долари и децата им в Европа в Америка?????

25.04 2014 в 20:59

Роби комуноглисти блядски, този народ не можете да го спрете

https://www.youtube.com/watch?v=A6X8X0_ILJk

Орела и пингвина не могат да живеят в една държава, делят ви най-малко 150г. крепостничество.

25.04 2014 в 17:57

Колко е смешно насила да издигнеш партия на власт, която преди няколко години е получила мизерен процент от гласовете и после да наречеш всеки, който не ги подкрепя "сепаратист". Пък и нали уж амерекосите си падаха по сепаратисти..

25.04 2014 в 15:35

Дм. Ярош подготвял отряд от 8000 участници за противодействие на сепаратистите в Украйна, така че напрежението ще продължава да ескалира. Дано не съм права.

25.04 2014 в 14:58

На едните САЩ Ви е виновин, но съм сигурен, че ако имате възможност първи ще идухате на там, а не към обичаната Русия. На други ЕВРОПА им е виновна, но всички искат да живеят цивилизовано, като европейци, а не като руснаци. Я стига сте търсиле вината в другите, а погледнете в собствената си държава, в България, защото нашето чудо никъде го няма!!!

25.04 2014 в 14:28

Андрей Сергеевич Михалков-Кончаловски -- и героя на СССР Никита Михалков, ---БРАТЯ.

Кончаловски дълги години в САЩ, Михалков вечно в СССР.

Най-показателен пример, колко могат да бъдат различни дори двама братя израснали в различна среда.
+++++++++++
Блатото отглежда само блатници.