Простреляха бившия шеф на администрацията на Янукович

OFFNews 25 февруари 2014 в 16:33 4949 1

Снимка РИА Новости

Андрей Клюев

Бившият началник на администрацията на Янукович Андрей Клюев е бил прострелян в крака, съобщи Reuters, позовавайки се на информация на представителя на политика Артьом Петренко.

Петренко обясни, че е разбрал за случилото се от сигурен източник.

Клюев е ранен в крака и няма опасност за живота му, увери Петренко, като допълни, че не знае къде се намира в момента бившият шеф на администрацията на Виктор Янукович.

По информация на украинската информационна агенция УНИАН Андрей Клюев е бил нападнат, докато пътувал с автомобила си от Крим за Киев. Според друга информация нападението е станало във вилата на Клюев.

Изпълняващият длъжността министър на вътрешните работи Арсен Аваков съобщи по-рано, че на 22 и 23 февруари е съпровождал Янукович в пътуването му до Крим, след като Върховната Рада го отстрани от длъжност. Засега местонахождението на Янукович не е известно.

Андрей Клюев подаде днес оставка като началник на администрацията на украинския президент Виктор Янукович. По думите на самия Клюев той се е срещнал с Янукович на 23 февруари в Крим и сам му е предал оставката си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews