Професорът, който прогнозира победата на Тръмп, издава книга за импийчмънта му

ОFFNews 22 февруари 2017 в 11:47 5255 5

Професор Алън Лихтман, който успешно прогнозира резултатите от президентските избори в САЩ от 1984 г. насам, включително и победата на Доналд Тръмп, ще издаде книга, посветена на свалянето от власт на новия американски президент, предава "Асошиейтед прес". 

Близо два месеца преди обявяването на Тръмп за победител от вота миналата година Лихтман, който позна изхода чрез специална система от ключови въпроси, направи и следващата си прогноза - републиканецът ще бъде отстранен чрез импийчмънт.

Според него Тръмп е твърде непредвидим и неконтролируем. Ученият е толкова уверен в това, че съвсем скоро ще издаде книга, посветена на темата.  

"Сега той се фокусира на 45-ия президент на САЩ и следващата му прогноза е, че въпросът не е дали Доналд Тръмп ще бъде импийчнат, а кога", се казва в изявление на издателя HarperCollins.

В книгата си, носеща заглавието The Case for Impeachment или "Въпросът за импийнмънт", Лихтман обяснява, че Тръмп е застрашен от отстраняване заради въпросителните относно връзките му с Русия и потенциални конфликти на интереси. Тя ще влезе в продажба през април.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

3

Лопе де Вега

22.02 2017 в 14:02

Ми аз не съм професор и съм написал само една техническа инструкция, но ще си позволя предвиждането, че ще си изкара мандата.

Поздрав!