Quantcast

Прическата на Ким задължителна за студентите в Северна Корея

Ивайло Анев Последна промяна на 27 март 2014 в 16:13 9442 15

Студентите в Северна Корея вече задължително трябва да бъдат със същата прическа, с каквато е лидерът на страната Ким Чен Ун.

Всички студенти в Северна Корея трябва да се подстригват досущ като лидера на страната Ким Чен Ун, разкрива Би Би Си.

Разпореждането до ръководствата на вузовете в страната е издадено по препоръка на управляващата Трудова партия. Всички студенти вече трябва да са с прически а ла Ким - подстригани до кожа около ушите и врата, а отгоре - сресано на среден път.

До миналата година в КНДР се разрешаваха по-свободни прически, но без "упадъчни" дълги коси за мъжете. Трудовата партия бе одобрила 10 мъжки и 18 дамски прически, като неомъжените дами разполагаха с най-голям избор.

Смелчаци изказаха съмнения относно прочутата прическа на Ким. „Прическата на нашия лидер е много особена”, заявил анонимен младеж пред радио „Свободна Азия”. „Не би отивала на всеки, тъй като всички имаме различни лица и форма на главата.”

Севернокореец, живеещ в Китай, обясни, че прическата всъщност никак не е популярна в родината му, защото хората намират, че така изглеждат китайските контрабандисти. „До средата на 2000-те години я наричахме „прическа ала китайски бандит”, заяви източникът пред в. "Корея таймс".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.03 2014 в 08:18

Аз точно такава прическа имах когато бях малък, с гордост ходих на училище, перчемът ми се вееше, а поличката си я смъквах само за проверките по-ниско, а после я запасвах до циците, за да ми се виждат крачката и да ме пощипват момците.

27.03 2014 в 23:39

http://nakratko.bg/category/42/44536/

27.03 2014 в 21:46

Е това е нещо като висша изява на патриотизъм. Като например да носиш гащи с цветовете на американското знаме. Представям си севернокорейците как пък се чудят на такива неща, като да си поставяш националния флаг върху някои, ммм...еми да кажем – "по-деликатни" части на тялото, хахаха...

27.03 2014 в 20:44

Да ви кажа пък аз какво прочетох във един тъмночервен комунистически вестник. Вече е задължително според окръжно на Трудовата Партия на Северна Корея да се прави секс само във една определена поза-мисля че бяха споменали Мисионерската,ама не съм сигурен. Освен това когато и двамата свършат трябва да извикат едновременно Ким Чен Ур както и да се поклонят. Само това бил правилният път за създаване на деца според доктрината чухче или как се казваше.Абе сериозна работа, а не като нашенската-ръгай чушки във боба под път и над път. Майтап

27.03 2014 в 18:53

Тъпо. Същото, като със 100-те кучета. ОФФците тиражират пиндустанската гьобелсова пропаганда. Пускаш една абсурдна лъжа и после не я опровергаваш.

Пропагандистите Четвъртия хилядолет Райх и те се научиха да манипулират общественото мнение както колегите им от Третия, ам скоро ще го последват.

27.03 2014 в 18:39

OffNews, новината май пак ще се окаже невярна.

http://www.nytimes.com/aponline/2014/03/27/world/asia/ap-as-nkorea-bad-hair-day.html?_r=2

http://www.theglobeandmail.com/news/world/that-kim-jong-un-haircuts-story-definitely-not-true/article17691658/

Режимът в СК е достатъчно гаден и без измислени истории като онази със стоте кучета. Въпросът е защо ги публикувате и после не се поправяте?

27.03 2014 в 18:39

А добре бе, ако някой е плешив на темето, или изцяло?
А за липсата на свободен избор да не говорим.

27.03 2014 в 17:52

Като гледам за какква тъпа идея се е сетила свинята праска, се сещам за един виц от време оно, много уместен.

Един мъкне пред партийната комисия новоизобретен апарат и съответно го питат какво е това чудо?
-Това другари, е апарат за бръснене, поставяте си главата в този широк отвор (сочи голяма кутия с дупка в единоя край)и три бръснача ви обръсват!
-Велоколепно , чудесно, браво другарю, каква техническа мисъл имате само!
Обаче един от комисията се поокопитил и рекъл:
-Другарю, ама нали всеки човек е с различни черти на лицето и форми!?!
На което нженерът гордо отговорил:
-Първият път да, после всички са еднакви.

27.03 2014 в 17:41

Не бой се Бълхански,в твоята любима дЕржава ще въвеждат прическата на Путлер,така че може плонжираш в краката на Государя.С правилната прическа, разбира се!