Порнозвезда заплашвана, за да мълчи за връзката си с Тръмп

OFFNews 26 март 2018 в 09:33 6896 1

Порноактриса обяви, че е била заплашвана, за да мълчи за връзката си с Доналд Тръмп преди той да стане президент на САЩ.

Сторми Даниълс (истинското ѝ име е Стефани Клифърд) - актриса и режисьор - разказа в тв интервю за CBS, че през 2011 г. е била заплашена и предупредена да мълчи. Инцидентът станал на паркинг, а Даниълс била с детето си, предаде Ройтерс.

По-рано Клифърд е заявявала, че преди изборите през 2016 г. ѝ били предложени 130 хил. долара, за да си мълчи.

Клифърд отивала на фитнес с детето си в Лас Вегас, когато я приближил непознат мъж. "Той дойде до мен и ми каза: "Остави Тръмп на мира. Забрави тази история". След това се навел, погледнал дъщеря ѝ и казал: "Това е хубаво малко момиченце. Ще е срамота, ако се случи нещо с майка му", след което си тръгнал, разказва актрисата.

Даниълс казва, че имала само веднъж интимна среща с Тръмп - през юли 2006 г., но двамата останали във връзка около година.

Тя заведе дело срещу президента на 6 март, тъй като заяви, че никога не е подписвала споразумение да мълчи за интимна връзка между тях. Но бившият ѝ адвокат и бившият ѝ бизнес агент са оказали натиск да подпише декларации, с които да отрече, че е имала връзка с Тръмп, посочва ДПА. Тези декларации бяха публикувани от адвокат на Тръмп като доказателство, че такава връзка не е съществувала, отбелязва ДПА.

Белият дом не отговори на исканията на журналисти за коментар след излъчването на интервюто, добавя Ройтерс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови