Първа цедка за кандидатите за шеф на ООН

OFFNews 21 юли 2016 в 07:23 2940 3

Снимка бТВ

Съветът за сигурност на ООН ще проведе първото предварително гласуване за изборите за генерален секретар на международната организация. Сред основните претенденти е генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова.

Целта на процедурата е да бъде намален броят на кандидатите за поста, които в момента са 12. Срещата ще се проведе при закрити врати и в условията на строга секретност. В залата ще бъдат допуснати единствено постоянните представители на всяка една от 15-те държави-членки на Съвета за сигурност.

Новият генерален директор влиза в длъжност от догодина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17898

3

кикимора

21.07 2016 в 09:55

Добре че опрах и прострях, че ако представи си не минем ситната цедка?

29217

1

Лопе де Вега

21.07 2016 в 07:49

Без бокова в ООН! И без това там има достатъчно продажни души и тела. Въобще тази организация трябва да се разпусне, защото служи само и единствено на интересите на араби и левичари. За мен остава голяма тайна защо САЩ продължават да издържат тази огромна тълпа от лентяи и хрантутници. Да си вървят в Женева ли, на майната си ли - където ще.

Все работят за световния мир и навсякъде се лее човешка кръв. Не спряха нито една война! Не вкараха в пътя нито един диктатор кръвопиец, да не споменавам канибалите.

Що ли се ядосвам и аз.

Поздрав!
 
X

Подкастът на OFFNews