"Населението на Европа е застаряващо. Бежанците ще имат положителен принос"

OFFNews Последна промяна на 21 септември 2015 в 16:36 6544 18

Айше Синирлиоглу

„Населението на Европа е застаряващо. Бежанците ще имат положителен принос. Европа се нуждае от млада работна ръка”.

Това заяви посланикът на Турция в Г-20 Айше Синирлиоглу, цитирана от вестник "Сабах".

Синирлиоглу твърди, че "Европа наскоро е поставила в дневния си ред въпросът с положението на милионите сирийци, бягащи от гражданската война в Сирия и приютяващи се в Турция. Въпросът ще бъде дискутиран от световните лидери по време на срещата на Г-20 през ноември."

Радио Гласът на Турция съобщава, че срещата на високо равнище на Г-20 ще е на 15 и 16 ноември в Анталия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.10 2015 в 11:16

Не тая Отца е виновна.мутрата хариза държавата и няма спиране.България с тая дива крадлива сган гроб е на крачка от разпад.

22.09 2015 в 22:03

681г. -за кого е създадена България?

22.09 2015 в 15:36

Предлагам да излезем от ЕС, да си организираме Балкански съюз и да блокираме бежанците да минават през Италия или други подобни ентусиазирани европейски членки.

22.09 2015 в 14:47

Еми не знам. Казват, че според ШАРИАТА жената била човек, ма само ДОНЯКЪДЕ.

В Саудитска Арабия тая куха лейка няма да има право да шофира МПС, и дори мотопед. Не съм сигурен дали им разрешаваха и да се качват на велосипед. Обаче ако иска в ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА да ни докара същите тея порядки, много се лъже.

ВЪН МАНГУСТИТЕ от Стария континент!

22.09 2015 в 10:33

От такива като тая им е излязло име на жените, че са с малки мозъци, които прегряват от много четене.
На тая направо и се е изпарил!

22.09 2015 в 09:10

ТАЯ ДЪРТА ИСЛЯМСКА ПАЧАВРА, ТАЯ КОСМАТА УРУСПИЯ, ЗА АЙШЕТО АМБАСАДОРКАТА, ГОВОРЯ, ТАЗИ ПОТЕНЦИАЛНА ГАСТАРБАЙТЕРКА, КОЯТО В УСЛОВИЯТА НА ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА НОРМАЛНОСТ БИ ЧИСТИЛА КЕНЕФИ НЯКЪДЕ МЕЖДУ МИЛАНО И КОПЕНХАГЕН И ДУНАВ И НОРМАНДИЯ, ИЛИ В НАЙ ДОБРИЯ СЛУЧАЙ - БИ ЧИСТЕЛА ПРОЗОРЦИ В ЛОНДОН КАТО "МАКРОИКОНОМИСТКАТА" ЛЮБКА КАЧАКОВА ИЛИ БИ НОСИЛА САНДВИЧИ И КАФЕТА В НЯКОЙ ОФИС КАТО ОВЧЕГЛАВИЯ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ - СИ ПОЗВОЛЯВА ПРЕДНАМЕРЕНА ГАВРА И САМОДОВОЛСТВО И УНИЗИТЕЛНО МЕНТОРСТВАНЕ. ПОЗВОЛЯВА СИ ГО ЗАЩОТО ДЪЛГОГОДИШНАТА ВРЕДИТЕЛСКА РОЛЯ НА ЕВРОПЕДЕРАСТИ-МУЛТИКУЛТУРАЛИСТИ-МАЗИХИСТИ, ЛЕВИ И ДЕСНИ АНТИСЕМИТИ В НЕИСТОВАТА СИ И ИРАЦИОНАЛНА ОМРАЗА КЪМ АМЕРИКА, ИЗРАЕЛ И ЕВРЕИТЕ - СИ ОТВОРИХА ШИРОКО МАЯСЪЛЕНИТЕ ЕВРОПЪРДЯЛНИЦИ ЗА ИСЛЯМСКИ НЕМИТ СИРЕНЯСАЛ КУР! Е, КЕФ!! ТАКА ВИ СЕ ПАДА ЕВРОСВИНЕ! ДА ВИ ИЗРАВНЯТ ЦЪРКВИТЕ И КАТЕДРАЛИТЕ, ДА ТУРЯТ НА ПАПАТА ЕДНА ЧАЛМА, НА МЕРКЕЛ ДА И НАХУЛЯТ ЕДНА ГАЛАБРИЯ ИЛИ БУРКА, ПИКАЕЩОТО МОМЧЕНЦЕ ОТ ФОНТАНА В БРЮКСЕЛ ДА МУ НАПРАВЯТ РИТУАЛЕН СЮНЕТ И ВСИЧКИ ЕВРОПАЧАВРИ ОТ БРЮКСЕЛ ДА СЕ ЗАДАВЯТ В ОВЧА ЛОЙ И ВМЕСТО НА ШВЕДСКИ МАСИ И КОКТЕЙЛИ ДА ПЛЮСКАТ КУРБАН-ЧОРБА И ОВЧА ПАСТЪРМА! ЕВРОПЕЙСКА ПРЕЗРЯНА ПРЕДАТЕЛСКА СВОЛОЧ! ЧЕМБЪРЛЕЙН И ДАЛАДИЕ ЧЕ И ГЕНЕРАЛ ПЕТЕН ДОРИ СА БИЛИ ПАТРИОТИ В СРАВНЕНИЕ СЪС СЕГАШНАТА ЕВРОПАЧАВРЕНСКА КАПИТУЛАНТСКА БЮРОКРАЦИЯ! СЛЕД ПОБЕДАТА НАД НАЦИЗМА - НА КУРВИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ КОИТО СА СЕ ШИБАЛИ С ГЕРМАНЦИТЕ СА ИМ ОБРЪСВАЛИ ГЛАВИТЕ - ЗА ДА ГИ МАРКИРАТ С ПОЗОРНА СТИГМА! СЕГАШНИЯ ЕВОПЕЙСКИ ЕВРОЛИБЕРАСТКИ ЕЛИТ ЗАСЛУЖАВА ДА ИМ ОБРЪСНАТ ГЛАВИТЕ, ДА ИМ НАМАЖАТ ТИКВИТЕ С ЛАЙНА И ДА ИМ ЖИГОСАТ НА ГЪЗОВЕТЕ ПО НЯКОЙ СТРОФА ОТ КОРАНА!!!!

22.09 2015 в 08:52

Ами като си изнесат работната ръка и младите хора какво остава в държавите на така наречените бежанци и мигранати? Там остават болни сакати и стари хора, а територията военни бази на главорези... И яяя, ама вече сме придобили нова държава, облагородена, със висок стандарт, млади, млади, ама що да работим като тук може и на готово.... Така ли си мислят горките бежанци, г-жо Синирлиоглу? Европа няма нужда да я осеменявате....

22.09 2015 в 04:00

Вярната част: Европа има нужда от млади хора.
Невярната част: Арабин и работна ръка.

21.09 2015 в 22:49

Айше да заселва и да взима решения за арабските и африканските страни, направо и тя да заминава за там и да работи редом с избранниците си..

21.09 2015 в 20:30

Е бива нахалство, ама чак толкова не бива! Ами ползвайте си я вие тази работна ръка, дето за нищо не става, освен да бие чело в земята по пет пъти на ден! Голяма част от тези хора са неграмотни, без документи, какво ще работят, стрино?