Марк Зукърбърг към мюсюлманите: Винаги сте добре дошли във Facebook

OFFNews Последна промяна на 10 декември 2015 в 11:32 4564 3

Създателят на Facebook Марк Зукърбърг обяви, че мюсюлманите винаги ще са добре дошли във Facebook, където ще направят всичко възможно да създадат мирна и безопасна среда за тях. 

Това написа той на страницата си в социалната мрежа, след като преди дни кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че трябва да се забрани достъпа до САЩ на всички мюсюлмани. 

"Искам да добавя гласа си в подкрепа на мюсюлманите в нашата общност и по света. След атаките в Париж и хейта тази седмица мога само да си представям страха, който мюсюлманите изпитват, че ще бъдат преследвани за действията на другите. Като евреин, моите родители са ме научили, че трябва да се борим против атаките срещу всички общности. Дори ако атаката не е срещу теб днес, след време атаките срещу свободата на някого ще нарани всички", написа Зукърбърг във Facebook. 

"Ако си мюсюлманин в тази общност, като създател на Facebook искам да знаеш, че ти си винаги добре дошъл тук и че ние ще се борим да защитим правата ти и да създадем мирна и безопасна среда за теб. Това да имаме дете ни даде толкова много надежда, но омразата на някои може да направи така, че лесно да се поддадем на цинизма. Не трябва да губим надежда. Докато сме единни и виждаме доброто в другия, можем да създадем по-добър свят за всички хора", допълни той. 

След изказването на Тръмп за мюсюлманите боксьорът Мохамед Али също се обяви против това всички мюсюлмани да се слагат под общ знаменател. 

"По този начин те отблъскват много хора от възможността да научат какво е ислям. Истинските мюсюлмани знаят, че безмилостното насилие на ислямските джихадисти противоречи на принципите на нашата религия", подчерта Али. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.12 2015 в 13:40

Важна част от трансмисията за крадено know how от България са джебелските стъкларии, без тях и фейсбук и майкрософт пък и гугъл нямаше да са това, което са. Така че добре дошли са мюсюлманите във фейсбук. Там където има много пари, може да се мисли за надежди и за бъдеще, не е така обаче със живеещите в окрадената България, която трябва да храни и мюсюлмански бежанци, докато мюсюлманска партия определя дневния ред на вечната мизерия в страната, където нормален българин трудно може да планира да има дете, а джебелците си купуват джипки за 200000, да си возят миризливите задници. От висотата на милиардите може да се разсъждава чисто и красиво, направо философски за света, но от какво са тези милиарди? И колко права бяха нарушени, колко хора останаха гладни и без лечение? Хубаво е да си евреин, хората от избрания народ рядко си задават тези въпроси.

10.12 2015 в 12:13

Мръсна уродлива смрад, помагач на убийците.

10.12 2015 в 11:40

Добре, че още няма начин да се взриви компютъра на събеседника, иначе кой знае...