Кметът на Лондон покани бягащите от Тръмп американци

OFFNews 17 ноември 2016 в 12:32 4695 6

Кметът на Лондон Садик Хан покани американските работници, които са разочаровани от избирането на Доналд Тръмп за президент, пише британският "Стандарт".

"Милиони хора, казват, са използвали търсачката Google след изборите във вторник, знаем, че милиони я използват всеки ден", каза Хан на конференция със главния изпълнителен директор на Google. Кметът направи коментара във връзка с информацията, че голям брой американци са търсили отговор на въпроса как да емигрират в Канада, след като Тръмп бе избран за президент. 

"Ако талантливите хора от Щатите искат да дойдат тук в Лондон, моето послание е просто - Лондон е отворен", заяви Хан и допълни, че сайтът на британските имиграционни власти няма да се срине, както се случи с канадския. 

По време на предизборната кампания на Тръмп Хан изрази неколкократно негативната си позиция спрямо идеята на републиканеца за въвеждане на забрана за влизане на мюсюлмани в САЩ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

4

El Commandante

17.11 2016 в 13:49

Разочаровани американски работници няма.

Има разочаровани негри, латиноси, ЛГБТ-аджии, трансджендъри и муслимани.

Земете ги сичките.


Между другот, интересен факт от живота приятели е, как всички тея звезди дето се биха в гърдите че ако Дъ Доналд спечели, е тея болкуци-Майли Сайръс и сие, та интересно е как изведнъж зеха да дават на заден и некакси Канада вече не е толко оферта.

Боклуци.

29217

2

Лопе де Вега

17.11 2016 в 13:18

Ще запълнят дупките, останали след бягащите от Брекзит британци!

Поздрав!
 
X

Подкастът на OFFNews