ИД сипе заплахи в пети клип: Айфеловата кула рухва

OFFNews Последна промяна на 23 ноември 2015 в 09:51 8484 4

Терористичната групировка пусна пето видео със заплахи след кървавите атака в Париж. В записа са използвани кадри от холивудския филм "G.I. Joe: Rise of the Cobra", които показват срутването на Айфеловата кула.

Клипът е озаглавен "Падането на Париж", а глас зад кадър заплашва: "О, европейци, Ислямска държава дори не е започнала войната си срещу вас. След като вие започнахте война срещу нас, ще платите най-ужасната цена - вашите собствени синове да воюват срещу вас". 

На френски терористът казва още, че има "добри новини" за френския президент Франсоа Оланд, както и за американския Барак Обама, свързани с атаките срещу ИД. "Аллах реши ние да им отговорим с колани с експлозиви и коли-бомби", заплашва мъжът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.11 2015 в 13:46

"вашите собствени синове да воюват срещу вас...". Всъщност това не са синове на Европа, това са синове на имигранти, които не се идентифицират с приелото ги общество. Те създават анклави, гета или пък дори да живеят сред европейци, отхвърлят европейската култура и не се идентифицират с нея. Така че това със синовете си е чиста заблуда на доверчива Европа и тези послания опитват да я затвърдят.
Може би наистина е добре, че истината започва да прозира преди броят им в Европа да е стигнал критична маса.

23.11 2015 в 13:00

Митко, проблема е друг. Статистикиата показва че на 1 християнско дете в Европа, се раждат по 6-7 мюслмански. А изчисли, с подобни темпове, кои ще са мнозинство до 30-40 години. Целта на бежанците не е да станат повече от християните, целта е да се всее смут, а и да дойдат на терен, ,,праведните мюсюлмани". А зад фасадата, да се подмени ,,генома" на Европа

23.11 2015 в 11:56

Ако бяха чакали кротко да станат поне 50% от населението на Европа, сигурно щяха доста по-лесно да ни завладеят.

Но бързата кучка, свине ги ражда. Така че им дължим известна благодарност, че овреме си показаха сатанинските морди.

23.11 2015 в 10:42

Бе не знам кой какво сипе но съм сигурен че гражданските права ще бъдат ограничени до минимум...