''Да си кажем честно: Специалната военна операция напълно се провали''

Сепаратистът от т. нар. ДНР Игор Стрелков-Гиркин с тежки критики срещу Путин

OFFNews 25 май 2022 в 12:27 14652 4

Гиркин
Дори и Игор Стрелков-Гиркин заговори за пълен провал на "специалната военна операция" на Путин.

Един от доскорошните славеи на режима в Кремъл, бившият военен министър на проруските сепаратисти от т. нар. Донецката народна република (ДНР) Игор Стрелков-Гиркин заяви, че вече е крайно време да се признае, че "специалната военна операция", според определението на Кремъл, е пълен провал.

Целият цивилизован свят повярва, че Украйна може да издържи дълго време и започна да я подкрепя с всички средства, каза той в поредния си тв монолог.

"Целият т. нар. цивилизован свят се втурна да помага на Украйна: Австралия, Нова Зеландия... Преди три месеца никой не говореше и не помисляше, че Швеция и Финландия ще се присъединят към НАТО. Сега те не просто влизат, ами се присъединяват в НАТО до дни. Въпросът вече е решен", страда сепаратистът Гиркин, който в Украйна е определян като терорист.

Според него преди три месеца и Румъния не е смятала да дейсва в Приднестровието, но и това вече не е така. 

Той повтаря и версията на Кремъл, че Полша планира инвазия в Украйна. Според него "този въпрос е на дневен ред" след като миналата седмица президентите на Украйна и Полша са "подготвили правната основа" за това "нахлуване".

"Всъщност става дума за частично асоцииране на Полша и Украйна в рамките на определена конфедерация. За съжаление, при всички тези факти трябва честно да кажа, че "специалната военна операция" се провали напълно", добави бившият полковник от ФСБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1767

6

fiki

25.05 2022 в 17:25

тъй като Сашкa обърка линка преди няколко дена, го пускам аз: https://www.youtube.com/watch?v=pKcmNGvaDUs

11720

5

alenaa

25.05 2022 в 17:01

Вече е 17:00 а няма интересни и " разумни" коментари. Очаквам включване от сашка, ще е много интересно.

2550

3

alfakentavur

25.05 2022 в 14:04

PaullaHub не е платен трол, а порно/malware бот.
А Офнюз ако искат да ми платят да ги науча как се модерират и администрират коментари, току-виж се научат на нещо полезно :)

1331

2

ваксиниран

25.05 2022 в 13:44

Към администраторите на сайта - защо не вкарате период на изчакване за нови потребители? Очевидно е, че троловете с минус хиляди рейтинг регистрират нови акаунти и директно започват с пропагандата.

Този "герой", PaullaHub е с акаунт регистриран днес и вече е с нарушения, 95 репутация надолу. Това са очевидни платени тролове.
 
X

Да помогнем на украинските деца!