Мъжки пуловери – тенденции, стилове и цветове за 2021 г.

OFFNews 19 май 2021 в 14:50 2323 0

Господа, не бързайте да прибирате мъжките пуловери в гардероба все още, прочетете днешната ни статия, подготвена специално от екипа на LAZARINI, за да разберете защо.

Лятото наближава, а с него и температурите все повече се покачват, но това не означава, че няма да има дъждовни и по-хладни дни особено през най-непредсказуемия сезон, какъвто е пролетта. Пуловерът е идеалното мъжко връхно облекло, подходящо именно за тези моменти… леко, удобно и стилно вдъхновение в комбинация с елегантната ви мъжка риза.

Кои са тенденциите при разнообразните мъжки пуловери през 2021г. ?

Трите най-популярни модела и този сезон остават най-предпочитаните мъжки пуловери с класическа яка, пуловерите с “V”-образна дълбоко изрязана яка, както и хитът през изминалата година - мъжките пуловери с висока „поло“ яка. Тези модели отново ще завладеят модната сцена и през настоящата година, като се превърнат във все по-неизменна и основна част от гардероба и визията на всеки съвременен елегантен мъж. Придържайте се към фините и леки материи, които подчертават по безупречен начин линиите на тялото ви, представяйки модерен почерк към външния вид.

Основна грешка, която допускат много мъже, е изборът на прекалено дебели, свободни и плътни пуловери, водени от мисълта, че по този начин материята ще ги затопли повече през зимния сезон. Това не винаги е съвсем така, тъй като в днешни дни пазарът предлага висококачествена фино-пресована вълна, която запазва топлината и предпазва тялото от външните условия по несравним начин. Дебелите плетива много често съдържат широки отвори, които отново позволяват на студа или вятъра да преминат през тях, което не е толкова лесно, говорейки за далеч по-плътните фино-пресовани вълнени влакна.

Модата в последните години диктува все по-изчистени дизайни и леки плетива, подчертавайки същността и характера на мъжа на преден план. Няма нищо по-елегантно от семплия дизайн в неутрален цвят, но нека поговорим малко повече за актуалните цветове през този сезон. Разбира се, всички неутрални цветове винаги ще са на мода, особено когато става въпрос за по-формална обстановка като корпоративната офис среда, различни официални събития или изискана вечеря.

Актуалните цветове и модели през по-топлите сезони са подчертани със свежи цветове, като светлите нюанси на синия цвят, бежово, бледорозово, жълто и бяло. Тези цветове са подходящи както за по-хладните пролетни дни, така и за летните вечери. Освен това винаги може да преметнете пуловера си през рамо, като привържете ръкавите около врата, постигайки стилна бохемска визия.

През есенния, както и зимния сезон тази година, за предпочитане ще бъдат по-тъмните пастелни цветове и нюанси… тъмносин, бордо, всички нюанси на кафявия цвят, сив, както и други по-тъмни цветове. Последните сезони все по-предпочитани са изчистените дизайни, включващи едноцветни релефни декоративни елементи. Вече много рядко може да срещнете раирани или карирани пуловери, както и така модерните преди няколко години ромбоидни разноцветни елементи при мъжките пуловери. Семплият дизайн подчертава елегантността в мъжкото облекло, като на преден план излизат качеството в изработката, малките детайли при ушиването, както и стилът на самата материя.

Бихме искали да отделим специално внимание на мъжките пуловери с висока „поло“ яка, тъй като тази модна находка все повече ще отличава мъжете както в забързаното ежедневие, така и на работното място през сезон есен/зима 2021. Но отново подчертаваме, не става дума за онези отпуснати и широки прекалено дебели пуловери с висока яка, които всички сме обличали като деца. Съвременните модели открояват структурата на мъжа по необикновен начин… подчертавайки всеки детайл от фигурата и силуета.

В колекцията на LAZARINI ще откриете впечатляващи предложения, които ще ви помогнат да откроите себе си чрез бляскава визия във всеки един момент независимо къде се намирате. Качеството, което ще ви предложи един от водещите български модни брандове за мъжко официално и спортно-елегантно облекло, трудно би могло да се опише с думи… най-добрата ви опция е да повярвате сами в него. Разгледайте разнообразните мъжки пуловери на LAZARINI онлайн или в най-удобния физически магазин на бранда във вашия град.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови